Újabb részletek derültek ki Mucsi Zoltán sorozatáról

2017. február 08. - Jasinka Ádám

Január elején mutattuk meg, milyen is lesz a Munkaügyek - IrReality Show testvérsorozata, a Tóth János, melynek címéből is kitalálható, hogy a jól megismert, gyógyszerfüggő köztisztviselő karakterére épít majd a történet. A Mucsi Zoltán által remekül játszott figura önálló sztorijáról eddig csak kevés konkrétumot ismerhettünk, most azonban kiderült több részlet, és az is, hány epizódból áll majd a márciusban debütáló új produkció.

tothjanoscikk.jpg

A Tóth János március 9-én, 20:30-kor mutatkozik be a Duna műsorán, azaz szakítva az eddigi hagyományokkal, nem a csütörtök esti szórakoztató showműsorok után, hanem azok előtt lesz majd látható. Így mindenképpen több esélye van a jó szereplésre a szériának. A Tóth János főszereplőjét Mucsi Zoltán alakítja, a már a Munkaügyekben is többször emlegetett édesanyját Csoma Judit, míg Tóth úr unokaöccsét Csémy Balázs játssza.

Az 52 (2x26) részesre tervezett széria története ott indul, hogy címszereplőnket kirúgják munkahelyéről, anyja pedig összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével, akit Kőszegi Ákos alakít. Hősünk ezért kénytelen 55 évesen új életet kezdeni, elhagyni a családi fészket, és összebútorozik vidéki unokaöccsével, aki mit ad Isten, pont gyógyszerésznek tanul. A mellékszerepekben, takarítónőként Bozó Andreát, a lányaként Rujder Vivient, pszichológus-vállalkozóként pedig Szabó Simont is láthatjuk majd.

A forgatókönyvírók között megtaláljuk Litkai Gergelyt, Lengyel Balázst, Kovács András Pétert, Vinnai Andrást, Kormos Anettet és Szabó Borit. Míg a rendezői székben Nagypál Orsi és Lakos Nóra foglaltak helyet. A sorozat előzetesét a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok megnézni, érdemes.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: MTVA, Megafilm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.02.08. 16:14:16

Öngyilkosság lett volna, ha A mi kis falunk ellen vetik be a sorozatot, de ez az 52 epizódos berendelés nagyon erős túlzás.

Jasinka Ádám 2017.02.08. 19:03:04

@desmondwallace: Én is meglepődtem rajta. De ha meg tudnak tölteni ennyi részt poénokkal, akkor hajrá.

Flankerr 2017.02.08. 20:47:14

@desmondwallace: Tippemre forgatási/gyártási oka van
süti beállítások módosítása