Szinkroninfó: Modern család

2017. június 06. - Jasinka Ádám

A Modern család című sorozatot idehaza három tévécsatorna is vetíti. Az új részeket a leggyorsabban mindig is az HBO hozta el, és jelenleg is náluk láthatóak a legfrissebb epizódok. Mellettük saját szinkronnal adja a szériát az RTL Magyarország, és a Comedy Central is. Közülük azonban az RTL a negyedik évad után már nem folytatja a náluk Egy rém modern családként futó szitkomot.

szinkroninfo_moderncsalad.jpg

A három különböző szinkront is kapó vígjátéksorozat legrégebbi magyar változatában, az HBO-s szinkronban nemrég csere történt. A 8. évad 15. részétől kezdődően Lily (Aubrey Anderson-Emmons) szinkronhangja ugyanis már nem a Barátok köztből is ismert Jelinek Éva, hanem Szűcs Anna Viola lett. A váltásra azért került sor, mivel a színésznő külföldön tartózkodik és nem tudták megvárni a szinkronfelvétellel.

Plusz érdekesség, hogy az HBO eddig mindig két részre bontva sugározta a Modern család évadait; az egyik felét tavasszal, a másikat ősszel. Idén azonban hetente csak egy részt vetítve, szünet nélkül tűzik képernyőre, és június 9-én már az évad 20. epizódját mutatják be.

Fotó: tenplay.com.au

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása