Nem folytatódik tovább az Egy rém modern család

2017. május 04. - Jasinka Ádám

A Modern család (Modern Family) című sorozatot hazánkban legelőször az HBO mutatta be. Ezt követően az RTL Magyarország akkor frissen indult kábeladóján, az RTL2-n debütált Egy rém modern család címmel és új szinkronnal. 2014 vége óta pedig a Comedy Central műsorán is megtalálhatjuk ezt a szériát, méghozzá egy harmadik magyar változattal.

egyremmoderncsalads4rtlesszinkron.jpg

A három tévéadó közül egyedül az HBO mutatta be mind az eddig készült hét évadot, és vetíti most a legfrissebb, nyolcadik szezont. A Comedy Central jelenleg párhuzamosan ismétli az első és a hatodik évfolyamot, az RTL csatornákon pedig per pillanat nincs is képernyőn a széria. Ez azonban május végétől megváltozik.

Május 21-től kezdve vasárnaponként 15:25-től az RTL+ után az RTL Klubon is képernyőre kerül az Egy rém modern család negyedik évada. Sajnos azonban van egy rossz hírünk azok számára, akik az RTL-es szinkronnal szerették meg, és követik a sorozatot. Az RTL Klub sajtókapcsolati vezetőjétől, Pécsi Norberttől ugyanis megtudtuk, hogy a negyedik évad után nem folytatják tovább az Egy rém modern családot.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása