Országos tévépremierekkel készül a nyárra az RTL Spike

2017. június 01. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hetekben több tévécsatorna nyári kínálatát is bemutattuk, és általánosságban elmondható, hogy pont a nagyok lesznek azok, akik látványosan visszavesznek az eddig megszokott tempóból, és a kábeladók azok, akik ráerősítenek a legmelegebb hónapokra. Nem tesz az RTL Spike sem másképp, és már most elárulhatjuk két őszi premiersorozatuk címét is! A Továbbra kattintva mutatjuk a legfrissebb híreket!

rtlspikenyar4.jpg

Május 30-án startolt jó nagy szünetet követően A visszatérők (The 100) című posztapokaliptikus drámasorozat második évada, amely kapcsán szándékosan kerülendő a "tini" kifejezés, ugyanis az első részeket követően minden gyermekbetegségéből kinőtt a sorozat és fordulatos, látványos akcióthrillerré vált. A visszatérők második évadát kedd esténként 10 órától követhetjük az RTL Spike-on.

rtlspikenyar6.jpg

Június 14-én 22:00-kor indul a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) idehaza még nem vetített hatodik évada. A sorozat első öt szezonját az RTL Magyarország adóin láthattuk, és miután kiderült, hogy ők már nem fogják folytatni a szériát, elég nagy meglepetést okozott az a bejelentés, hogy az RTL Spike átveszi tőlük a stafétabotot. Az új évad magyar változatában lesz két nagy változás, ezekről ide kattintva olvashattok.

Áprilisban debütált a Sötét árvák (Orphan Black) harmadik szezonja, és jó hírünk van a sorozat rajongói számára, ugyanis az RTL Spike nem áll le a sugárzással és június végén belekezdenek a legfrissebb etapba is. A 2016 decembere óta megszakítás nélkül képernyőn levő széria negyedik évada június 30-án, este 10 órakor kezd majd, és továbbra is péntekenként lesz látható.

rtlspikenyar5.jpg

A Pumpedék című saját gyártású reality június 19-én 22:00-kor finálézik, ekkor kerül képernyőre ugyanis az évad 15. epizódja, amelyet a rá következő héten egy a legjobb, legviccesebb pillanatokat bemutató adás követ majd. A folytatásról egyelőre még nincsen hír, azonban Pumpedékkel a nyáron biztosan találkoznak majd az RTL Spike nézői, mivel a tévécsatorna hétfőnként dupla résszel az elejétől újra levetíti a műsort.

rtlspikenyar2.jpg

Az RTL Spike indulása előtt több olyan sorozatot is bejelentettek, amelyek ezidáig még nem kerültek adásba. Megkérdeztük a tévéadótól, hogy mik a későbbi tervek és biztató választ kaptunk. Az iZombie című zombis, humoros krimisorozat szeptemberben érkezik magyar szinkronnal, míg az Ash vs. Evil Dead, amelynek első két évadát már a Cinemaxon láthattuk, októberben debütál az RTL Spike műsorán.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: RedLemon/RTL Spike
Fotó: comicbookmovie.com, guanchaoge.com, comment.blog.hu, spoilersguide.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása