Szinkroninfó: Új főszereplő és egy nagy visszatérő a Vámpírnaplókban

2017. május 29. - Jasinka Ádám

Nem is olyan régen még egy lapon emlegettük a Vámpírnaplókat azokkal a sorozatokkal, amelyek záros határidőn belül nem igen folytatódnak magyar szinkronnal. Erre tessék. Kiderült, hogy június 14-től mégiscsak megérkeznek a hatodik évad epizódjai, de már nem az RTL Magyarország csatornáinak egyikére, hanem az RTL Spike-ra, a neve ellenére a Viacomhoz tartó tévéadóra.

szinkroninfo_vampirnaplok.jpg

Ha egy sorozat tévécsatornát vált, akkor óhatatlanul is másik szinkronstúdióhoz kerül a magyar változata, és ez bizony a stáb és egyes karakterek hangjainak megváltozásával is járhat. A Vámpírnaplók hatodik évadának szinkronját innentől kezdve már az Active Stúdió készíti, a rendezői székbe pedig a szintén az RTL Spike-on látható A visszatérők (The 100) magyar változatát is irányító Kemendi Balázs ült.

Az új évaddal kapcsolatban sajnos van egy jó és egy rossz hírem is. A jó hír, hogy Caroline (Candice Accola) magyar hangja ismét Molnár Ilona lesz, aki az előző szezont gyermeke születése miatt nem tudta vállalni. A karakterét az ötödik etapban Haffner Anikó hangjával hallhattuk. A másik változásnak viszont nem sokan fognak örülni, ugyanis a főszereplőnőt érinti.

Elena (Nina Dobrev) magyar hangja az új részekben már nem Németh Borbála, hanem Sallai Nóra lesz. Ez pedig elég érdekes választás, hiszen a testvérsorozatban, a The Originals - A sötétség korában Sallai Nóra az egyik főszereplőt, Hayley-t (Phoebe Tonkin) szinkronizálja.

Forrás: RedLemon/RTL Spike
Fotó: gamerssphere.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása