Újabb sorozatévadok kapnak magyar szinkront

2017. május 18. - Jasinka Ádám

Nem is olyan régen megmutattuk, hogy milyen újdonságokkal készült az AXN áprilisra, és jelentjük, júniusban sem feledkeznek meg a tévézőkről. A nyár első hónapját rögtön egy évadpremierrel nyithatjuk, ugyanis június 2-án indul el az AXN Black műsorán a Teen Wolf - Farkasbőrben legfrissebb, hatodik évada. A minden hétköznap 17:15-től jelentkező szezonból egyelőre csak tíz rész érhető el, mivel a szünetről pont júniusban tér vissza a sorozat az Egyesült Államokban is.

elvaltnokkezikonyve2.jpg

Június 6-án, este 11 órakor debütál az AXN-en a Magánügyek című jogi drámasorozat második évada, míg június 14-én, este 9-kor a francia krimisorozat, a Profilozók legújabb, hetedik évada mutatkozik be. Ezek mellett pedig már májustól elérhetővé vált a tévéadó On Demand szolgáltatásán, az AXN Now-n a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci magyarul még nem vetített 3-5. évada, valamint az Elvált nők kézikönyve című szitkom is, a Doktor House-ból megismert Lisa Edelstein főszereplésével.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: watchepisodes4.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása