Az ATV-hez igazol a TV2 egykori képernyőse

2017. május 06. - Jasinka Ádám

Régen volt akkora átrendeződés a hazai tévés piacon, mint tavaly, és régen váltott munkahelyet olyan sok tévés és rádiós műsorvezető, mint az elmúlt fél évben. Csak kapkodhattuk a fejünket a frissen elbocsájtott, kilépő és újonnan érkező képernyősök kapcsán. Amikor azt hittük, hogy lecseng a dolog, akkor újabb bejelentések kavarták fel az állóvizet.

gaalnoemi1.jpg

Pár hete derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa otthagyja a TV2-t, és a vele összeforrott reggeli műsort, a Mokkát. Most pedig egy régi hírt melegítettek fel. Gaál Noémi, a TV2 egykori időjósa a tévécsatorna egyik alapító tagja volt, és közel húsz évig dolgozott a csatornánál. Tavaly év végén azonban azonnali hatállyal távoznia kellett, és azóta nem igen lehetett róla hallani - egészen az elmúlt hónapig.

Akkor derült ki ugyanis, hogy még egy utolsó TV2-s munkában szerepet vállal. Ő lett az egyik versenyzője az Ördög Nóra vezette realitynek, az Ázsia Expressznek. Ezután azonban végleg elválnak Gaál Noémi és a TV2 útjai, az időjós ugyanis az ATV-hez igazol, és június 4-től a szintén egykori TV2-s, Onyutha Judit helyére érkezik - írja a Blikk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása