Kilenc év után távozik a TV2 egyik legismertebb arca

2017. április 25. - Jasinka Ádám

Februárban, egy időben a TV2 tavaszi kínálatának premierjével megújult a Mokka is. Új díszletben, régi és új műsorvezetők várták a nézőket. Nem sokkal a start után azonban máris megváltoztatták a korábban bejelentett felállást, és az öt képernyősből egy távozott, egy másikat pedig pihenőre küldtek. Így a hétköznap reggelente jelentkező több óra hosszúságú műsort váltásban vezette Demcsák Zsuzsa, Pachmann Péter és Istenes László.

demcsakzsuzsafelmondas.jpg

Ma viszont kiderült, hogy a TV2-nél már kilenc éve dolgozó, és a Mokka talán legismertebb arcának is tekinthető Demcsák Zsuzsa beadta a felmondását. A műsorvezető, aki pályáját a köztévé egyik ifjúsági műsorában kezdte, és a TV2-nél dolgozott többek között a "Fort Boyard - Az erőd"-ön is, így nyilatkozott a Blikknek:

Kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek.

Hogy ki, vagy kik lesznek a Mokka új női műsorvezetői, arról egyelőre még nincs hír. Demcsák Zsuzsa felmondása viszont jól jöhet az RTL Klubon áprilisban újraindult Reggelinek, hiszen vele a Mokka oszlopos, sokak által kedvelt tagja távozik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása