Májustól ismét új időpontba kerül a Szulejmán

2017. április 18. - Jasinka Ádám

Igazán megdolgoztatják a tévéadók a török sorozatok nézőit, hiszen kevés kivételtől eltekintve nincs olyan produkció, amely ne váltott volna két évad között, vagy akár egyik hétről a másikra vetítési időpontot. A szultána kálváriájáról sokat cikkeztünk, de most egy "jó" hírről számolhatunk be a kvázi elődsorozattal kapcsolatban.

szulejmanujidopont2.jpg

Azzal, hogy véget ér A Konyhafőnök VIP, ismét átalakul az RTL Klub főműsoridős kínálata. Nem kell nagy változásra számítani, nagyjából minden marad úgy, ahogy most is van. A főzős műsor helyére május 2-tól azonban a Házasság első látásra című párkereső reality kerül, és mivel ennek az adásai rövidebbek lesznek, mint A Konyhafőnöké, ezért az utána levő sorozatok mind korábban kezdődnek majd. Így május 3-tól a Szulejmán aktuális epizódjai nem 22:35-től, hanem már 21:55-től képernyőre kerülnek.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása