Májusban indul az RTL Klub merész párkereső műsora

2017. április 13. - Jasinka Ádám

Tavaly ősszel jelentette be az RTL Klub, hogy elkészítik a több országban sikerrel futó egyedi párkereső műsor, a Házasság első látásra hazai verzióját. Ahogyan a műsor címe is elárulja, a játékosok számára nem a végállomás, hanem minden esemény beindítója lesz a frigy. A pszichológusok és párkapcsolati szakértők segítségével kiválasztott és párba állított emberek az oltárnál, a boldogító(?) igen kimondása előtt találkoznak majd először.

hazassagelsolatasra3.jpg

A május 2-án, A Konyhafőnök VIP fináléját követő héten, 18:55-kor induló és hétköznap esténként jelentkező műsorban négy nőt és négy férfit ismerhetünk meg, és a párkapcsolataiknak, pontosabban fogalmazva, házasságaiknak korai időszakát követhetjük majd figyelemmel. A friss házasok a nászút után összeköltöznek és egy hónapnyi együttélés után eldönthetik, külön vagy párban folytatják tovább életüket.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása