Heti műsorajánló (április 17-23.)

2017. április 16. - Jasinka Ádám

De régen volt a VIASAT3-on napi reality! Anno az Éden Hotel elképesztő sikertörténete lett a csatornának, és meg tudták vele szólítani azokat a fiatal nézőket, akik már akkor se tévéztek valami rendszeresen, manapság pedig talán készülékük se nagyon van. Érdekes lesz látni, hogy a kevert formátumú Exek az édenben hogyan teljesít majd, de az talán bizakodásra adhat okot, hogy ez a paradicsomi valóságshow stílus eddig nagyon is feküdt a tévéadónak. De persze nem csak ez lesz adásban; elindul ugyanis az új Reggeli, bemutatkozik Beren Saat új sorozata, utoljára felhúzzák a fekete vitorlát és Semirék is megkezdik vadonatúj kalandjukat. A TOVÁBB-ra kattintva megnézhetitek, mire lesz érdemes odakapcsolni.

musorajanlo_6.jpg

Hétfő (április 17.)

(F) A hátrahagyottak (3x01, HBO, 03:00)
(F) Az alelnök (6x01, HBO, 04:30)
Reggeli (új évad, RTL Klub, 07:15)

musorajanlo_6_1.jpg

A húsvéthétfői premierek a nagyon korán ébredők, vagy a nagyon későn fekvők számára lehet érdekes, hiszen az HBO-n az amerikai bemutatóval egyszerre, hajnalok hajnalán itthon is megtekinthető lesz A hátrahagyottak utolsó évadának első része, valamint Az alelnök szezonnyitó adása. Mindkettő eredeti nyelven, magyar felirattal kerül képernyőre. Negyed nyolckor pedig elindul a megújult Reggeli, amelyet Alföldi Róbert és Stohl András nyit meg, és tőlük veszi át a stafétát Peller Anna és Lukács Miklós. További részleteket és fotókat a stúdióról ezen a linken találtok.

Kedd (április 18.)

Heartland (8x01, Story4, 11:30)
Exek az édenben (1x01, VIASAT3, 21:35)

musorajanlo_6_2.jpg

A Heartland új évadának első része ugyan 11:30-kor kezdődik, de a folytatásban a premier részek már 10:30-tól is adásba kerülnek, ugyanis a Story4-nél kicsire nem adnak, és napi két új epizóddal, villámgyorsan ledarálják ezt a kanadai sorozatot. A tévéadó tavaszi kínálatáról itt olvashattok bővebben. Az Exek az édenben jócskán felborítja a VIASAT3 estéit. A legszembetűnőbb változás az lesz, hogy az eddig dupla résszel jelentkező Időutazók és a Flash - A Villám ezentúl már csak szimpla epizódokkal lesz képernyőn.

Szerda (április 19.)

A bosszú (1x01, AXN White, 19:10)

musorajanlo_6_3.jpg

Érdekes módon nem a TV2 Csoport adóira, nem a Dunára, de még csak nem is az RTL Klubra érkezik egy új török sorozat, hanem az AXN White-ra. A nőiesebb tartalmat kínáló kábeladó "életében" ez nagy változást hoz majd, hiszen Magyarországon egyedülálló módon, szabdalás nélkül, a török epizódhosszt megtartva vetítik majd Beren Saat pár éve készült szériáját. Ez pedig azt jelenti, hogy április 19-től, este 7 és 9 óra között ez a török sorozat lesz majd látható minden hétköznap este. Beren Saat pedig új hangon szól majd a nézőkhöz.

Csütörtök (április 20.)

Fekete vitorlák (4x01, Paramount Channel, 23:00)
Az életkritikus (2x01-02, Comedy Central, 23:00)

musorajanlo_6_4.jpg

Pár hete ért véget az Egyesült Államokban a Fekete vitorlák című látványos kalandsorozat, amelynek utolsó felvonása április 20-án nálunk is kezdetét veszi. A Paramount Channel a költészet napja alkalmából egészen ötletes, figyelemfelkeltő ajánlóval reklámozta a Fekete vitorlák szezonpremierjét, érdemes megnézni a magyar verset szavaló kalózokat. Annak a tévénézőnek, aki nem kedveli annyira a véres történeteket, a Comedy Central kínál alternatívát Az életkritikus második évadával, amely rögtön dupla résszel kezd itthon.

Péntek (április 21.)

Sötét árvák (3x01, RTL Spike, 22:00)

musorajanlo_6_5.jpg

Amilyen sokáig hanyagolták idehaza ezt a szériát, az RTL Spike olyan gyorsan le is vetíti az epizódjait. Csak nemrég indult az első évad, de máris a harmadikat kezdik meg belőle. Aki esetleg még nem adott volna esélyt a Sötét árváknak, az mindenképpen tegye meg magyar szinkronnal, mert Bogdányi Titanilla - itt is - egészen frenetikusan bánik a hangjával.

Vasárnap (április 23.)

Cobra 11 (21x03, RTL Klub, 18:50)
Géniusz (1x01, NatGeo/FOX, 21:00)
Nőj fel! (1x01-02, Humor+, 22:00)

musorajanlo_6_6.jpg

Volt egy kis kavarodás a Cobra 11 epizódjai körül, de végre csak megérkezik idehaza is a 21. évad premierje. A fenti epizódszám viszont nem elírás, sajnos a magyar számozásban lett egy kis zűr és harmadikként jegyzik az első részt. Ennek okairól itt tudhattok meg többet is. Semirék mellett két új sorozat is bemutatkozik; az egyik a Geoffrey Rush főszereplésével készülő Géniusz, mely Einstein életének egy szeletét dolgozza fel, a másik pedig a nemrég Oscar-díjat nyert és régen hét évadon keresztül A főnökben játszó J.K. Simmons vezetésével érkező Nőj fel! című családi szitkom lesz.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása