Alföldi Róbert és Stohl András kettősével indul az RTL Klub régi-új műsora

2017. április 12. - Jasinka Ádám

Februárban érkezett a hír, miszerint hat év után visszatér a képernyőre az RTL Klub, és egykoron a hazai tévés piac legnépszerűbb napindító műsora, a Reggeli. Az egykoron színészek, énekesek, tévés személyiségek vezette produkció április 17-től, azaz húsvéthétfőtől megújult formában veszi birtokba a hétköznap reggeleket 7 és 9 óra között. A műsor egyik házigazda párosát a Nyerő Páros győztesei, Peller Anna és Lukács Miklós alkotják.

Az első adás azonban különleges lesz, mivel azt nem ők, hanem az eredeti Reggeli két legismertebb házigazdája, Alföldi Róbert és Stohl András nyitja meg. Tőlük adás közben veszi majd át a stafétát a "nyerő páros". Az április 17-től hétköznap 7:15-től jelentkező megújult Reggeli könnyed szórakozást ígér a nézőknek. A közélettel foglalkozó témák minimálisan, politika pedig egyáltalán nem kap helyet benne. Még több részletért és infóért kattintsatok a TOVÁBB-ra.

Az új Reggeli díszlete négy egységből áll. Az egyik oldalán található egy téli kert, mellette egy kis színpadtér az élőben fellépő énekesek, zenészek részére. Középen kapott helyet a konyha egy nagy asztallal, itt zajlik majd a beszélgetések jelentős része. A hátsó traktust pedig egy intimebb, családiasabb hangulatú nappaliszerű rész foglalja el. A díszlet egyik különlegessége, hogy nem csak dísznek szánták a mosogatót és a tűzhelyet, hanem használni is fogják. (A fenti képre kattintva megnézhetitek a stúdiót.)

A műsornak több állandó rovata is lesz, az egyikben, az egyelőre "Heti szőrős" munkacímet viselő szegmensben a házigazdákkal egy héten keresztül ott lesz majd a stúdióban egy menhelyen élő állat, akinek így segítenek új otthont találni. Valamint lesz egy gasztrorovat is, amelyben a házigazdáknak és sztárvendégeiknek az összeállított meglepetéskosarakban található hozzávalókból kell elkészíteniük egy reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát és végül egy vacsorát - elosztva persze hétfőtől péntekig.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: műsorvízió

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jasinka Ádám 2017.04.13. 13:39:58

@RTLklubvideók: Nem tudom, szerintem előtte és utána lesz inkább híradó, mintsem közben.

RTLklubvideók 2017.04.13. 15:42:41

Ha annyira visszaakarják hozni a régi hangulatot,akkor muszáj lesz,hisz ez is része volt.A műsorújságban elvileg az van,hogy előtte a Jó reggelt,skacok! lesz,utána meg az Asztro show.
süti beállítások módosítása