Teljesen átalakulnak áprilistól a VIASAT3 estéi

2017. március 31. - Jasinka Ádám

Áprilisban indítja el a VIASAT3 a legújabb saját gyártású realityjét, az angol Ex on the Beach és az Éden Hotel egyfajta szerelemgyerekét. Az Exek az édenben nem tipikus párkereső műsor lesz, ugyanis az először beköltöző három lányhoz és három fiúhoz hetente érkező új játékosok az egykori szerelmeik lesznek. Az indonéziai Bali szigetén minden adott ahhoz, hogy új szerelmek szövődjenek, vagy fellángoljanak a régi érzelmek.

viasat3musorvaltozas2017.jpg

Az Exek az édenben április 18-án, kedd este 21:35-kor startol Bódi Sylvi műsorvezetésével, és jó pár héten keresztül lesz a VIASAT3 kínálatának meghatározó eleme. Mivel a műsor adásai a reklámszünetekkel együtt egy óra hosszúságúak lesznek, így kissé át fog alakulni a tévéadó főműsorideje. Az egyik változás, hogy a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal este nyolc helyett 18:40-től jelentkezik majd. Erre a váltásra azonban már április 3-án sor kerül.

Az Exek az édenben miatt az eddig dupla résszel jelentkező Időutazók és a Flash - A Villám is heti egy-egy epizódra csökken, ráadásul a megszokott este 9 órai kezdésnél jóval később, csak 22:45-től lesznek majd láthatóak. A hétfőnként vetített Lucifer pedig április 10-én jelentkezik utoljára premier epizóddal, ugyanis köszönhetően az amerikai sugárzásban tartott több hónapos szünetnek, idehaza is pihenőre kényszerül az ördög.

A VIASAT3 április 18-tól érvényes főműsoridős műsorrendjét a TOVÁBB-ra kattintva nézhetitek meg.

18:40: Stíluspárbaj Lakatos Márkkal
19:05: Az élet csajos oldala
19:35: Az élet csajos oldala
20:05: Míg a halál el nem választ
20:35: Két pasi - meg egy kicsi
21:10: Két pasi - meg egy kicsi
21:35: Exek az édenben (hétfőtől csütörtökig), film (péntek)
22:45: Időutazók (kedd), Flash - A Villám (szerda), film (csütörtök-péntek)

Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása