Újabb sikergyanús sorozat debütál a magyar HBO műsorán

2017. április 13. - Jasinka Ádám

Hétfőn érkezett a hír, miszerint a nyár egyik legnagyobb sorozatos dobását, a Twin Peaks visszatérését az HBO hozza el Magyarországra. Most pedig kiderült, hogy nem csak ezt az egy premiert szánják majd a legmelegebb hónapokra. A magyar HBO műsorán láthatjuk majd ugyanis Margaret Atwood bestseller regényének, A szolgálólány meséjének (The Handmaid's Tale) sorozatváltozatát.

aszolgalolanymeseje2.jpg

A disztópikus történet az egykori Amerikai Egyesült Államok helyén létrejött Gileád Köztársaság nevű totalitárius társadalomban játszódik. Az ott élőknek a fenyegető környezeti katasztrófákkal és a kvázi elnéptelenedéssel szemben is fel kell venniük a harcot, miközben a vezetők erőszakkal akarják visszaterelni az embereket a hagyományos értékek felé. A történet főszereplője Offred, aki Szolgálólányként dolgozik és egyike az utolsó termékeny nőknek, így abba a kasztba tartozik, akiket szexuális rabszolgaságra is kényszerítenek.

A szolgálólány meséje április 27-én rögtön három, magyar felirattal ellátott résszel debütál az HBO GO-n. A magyar szinkronos, és a tévés premierre azonban nyár közepéig várnunk kell, ugyanis előreláthatóan csak júliusban érkezik meg belőle a magyar nyelvű változat. A szolgálólány meséjének impozáns a szereposztása, a főszerepekben többek között Elisabeth Moss (Mad Men - Reklámőrültek), Joseph Fiennes (Szerelmes Shakespeare), Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter), Alexis Bledel (Szívek szállodája) és Ann Dowd (A hátrahagyottak) is látható lesz.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása