A magyar HBO hozza el a nyár slágersorozatát

2017. április 10. - Jasinka Ádám

Ma jelentette be az HBO, hogy az 1990 és 1991 között két évadot és összesen harminc epizódot megélt szürreális és misztikus, azóta legendássá vált krimisorozat, a Twin Peaks idén érkező folytatása náluk lesz látható Magyarországon. Az új, tizennyolc részből álló évad az amerikai bemutatóval egy napon, május 22-én este tíz órakor debütál majd dupla résszel az HBO-n. A premier azonban feliratos lesz, a magyar szinkronra picit többet kell várnunk.

twinpeakshazaipremier.jpg

Az új részek mellett május 1-től az HBO3-on műsorra tűzik a Twin Peaks első két évadát, melyeket viszont nem csak tévében, hanem az HBO GO-n is megtekinthet az, aki anno lemaradt volna, és azóta sem pótolta a Kyle MacLachlan alakította Dale Cooper kalandjait.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása