Műsorváltozás! Újabb műsor bukott meg a TV2-n?

2017. április 03. - Jasinka Ádám

A TV2 február végén váltott tavaszi műsorrendre, amelyről nyugodtan kijelenthetjük, hogy megbukott. A Detektív Bt. - A nyomozócsalád két epizód után lekerült a képernyőkről, Jakupcsek Gabriella műsora, az Egymás szemében öt rész után véget ért, a premierként adott Született szobalányok című sorozat, és A szultána második évada pedig nagyon nem azt a szintet hozza, ami egy országos adón elvárható lenne. Ha pedig ez nem lett volna elég, a Till Attila vezette Annyit ésszel, mint erővel című új vetélkedő a második adáshetére hatalmasat zakózott.

tv2musorvaltozastilla.jpg

A nézettségileg történelmi mélypontra süllyedt tévéadón ezért április 10-től megváltozott esti kínálattal találkozhatnak majd a tévézők. A Tények végéig, 19:25-ig minden változatlan marad, a hírműsor után azonban már nem Tilla műsora, hanem a tavaly a SuperTV2-n debütált Extrém Activity új adásai kerülnek képernyőre. Az Annyit ésszel, mint erővel! április 10-től későbbi időpontban, 20:40-től heti három alkalommal, hétfőn, kedden, valamint csütörtökön jelentkezik majd, szerdánként ugyanis továbbra is az Ördög Nóra vezette Vigyázat, gyerekkel vagyok! lesz látható. Ez ugyanis a TV2 tavaszának egyetlen sikeres új műsora. Pénteken pedig maradnak a filmek. A heti sorozatok így jövő héttől csak este tíz óra után kezdődnek majd.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása