Új időpontba kerülnek a TV2 sorozatai és saját gyártású műsorai

2017. március 06. - Jasinka Ádám

Pár hete bemutattuk, hogy milyen kínálattal is vág neki a tavaszi szezonnak a TV2, ma pedig megnézhettétek, hogyan is teljesítettek az új műsorok és sorozatok az első adáshetükön. Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Ripost című bulvármagazin az eredeti tervekkel ellentétben nem február 27-én, hanem csak március 13-án indul, és így március közepétől húsz perccel hamarabb kezdődnek majd a TV2 délutáni sorozatai. Nos, úgy tűnik, hogy a Ripost egyhamar mégsem indul el.

annyitesszelminterovel.jpg

Ma megjelent ugyanis a TV2 műsortervezete, amelyben már nem szerepel az új bulvármagazin. Ez pedig azt jelenti, hogy mind az Ana három arca, mind pedig a Fatmagül a jól megszokott időpontjában kezdődik majd az elkövetkező hetekben is. A TV2 délutánja tehát változatlan marad, ellenben a főműsoridőben pár dolog átalakul. Március 20-tól ugyanis már nem Majka, és nem az élő adásokkal jelentkező Az 50 milliós játszma, hanem az új vetélkedő, az Annyit ésszel, mint erővel lesz képernyőn.

A Till Attila műsorvezetésével érkező napi vetélkedőben a játékosoknak szellemi és ügyességi feladatokban egyaránt helyt kell majd állniuk. Adásonként egy lány és egy fiú verseng a nyereményét, akik a játék első felében csapatot alkotva, közösen teljesítik a feladatokat. Később viszont már egymás ellen párbajoznak azért, hogy kiderüljön, ki játszhat a végjátékban a 10 millió forintért. Az Annyit ésszel, mint erővel első adása március 20-án, 19:25-kor debütál a TV2-n.

Mivel ez a műsor rövidebb lesz, mint Az 50 milliós játszma, ezért a heti tartalmak negyed órával korábbi időpontban jelentkeznek majd. Az Egymás szemében, a Született szobalányok, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, a Detektív Bt. - A nyomozócsalád és a péntek esti családi mozik így nem 21:00-kor, hanem 20:45-kor kezdődnek majd. Ezzel a döntéssel a TV2 elé vág a Barátok köztnek, ugyanis Berényiék csak 20:55-től kerülnek képernyőre. A negyed órás csúszás a késő esti sorozatokat is érinti, így A szultána is hamarabb kezdődik és 21:55 helyett 21:45-től lesz látható március 21-től.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása