Szinkronhangok: Dr. Chance (Chance)

2017. február 21. - Jasinka Ádám

Pont egy hete írtuk meg, hogy a magyar FOX tűzi műsorára március 9-től Hugh Laurie vadonatúj szériáját, a Hulu-ra, az egyik amerikai online tartalomszolgáltatóra gyártott Dr. Chance-t. A Kem Nunn regényéből készült sorozat főszereplője egy San Francisco-ban élő bűnügyi pszichiáter, akit beszippant és egyre mélyebbre húz a politikai korrupció és a mentális betegségek világa.

drchanceszinkron.jpg

A címszereplő Dr. Chance-t Hugh Laurie alakítja, akinek talán legismertebb munkája a Doktor House, de láthattuk őt szkeccs show-kban, fekete humorú komédiákban és kémtörténetekben is. Jelen sorozatában egy olyan orvost játszik, akinek az borítja fel teljesen az életét, hogy egyik páciensével kapcsolatban hibás döntést hoz. Emiatt hamar magára vonja a rendőrség figyelmét, miközben saját, nem éppen zökkenőmentesen alakuló válását is igyekszik mihamarabb elrendezni.

Hugh Laurie-nak több magyar színész is kölcsönözte már a hangját, de talán a legemlékezetesebb Szakácsi Sándor, és Kulka János volt, ebben a sorozatban viszont egy teljesen új párosítást hallhatunk majd. Őszinte leszek, sajnálom, hogy nem Kulka János szinkronizálja, de nem tudhatjuk, mi áll a döntés hátterében. Az viszont biztos, hogy izgalmasnak ígérkezik Laurie és Schnell Ádám kettőse, ugyanis őrá esett a szinkronrendező, Nikas Dániel választása. De nem csak a főszereplő hangja, hanem az egész szereposztás miatt rendkívül kíváncsi leszek a végeredményre. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva olvashatjátok el.

Dr. Chance (Chance)

Hugh Laurie (Dr. Chance) - Schnell Ádám
LisaGay Hamilton (Suzanne) - Balogh Erika
Greta Lee (Lucy) - Ágoston Katalin
Paul Adelstein (Raymond) - Schmied Zoltán
Ethan Suplee (D) - ifj. Jászai László
Stefania LaVie Owen (Nicole) - Győriványi Laura
Gretchen Mol (Jaclyn) - Horváth Lili
Clarke Peters (Carl) - Melis Gábor
Diane Farr (Christina) - Kiss Virág

Magyar szöveg: Petőcz István
Szinkronrendező: Nikas Dániel
Stúdió: Masterfilm Digital

A Dr. Chance sorozatot március 9-től csütörtökönként 21:55-kor vetíti a FOX.

Forrás: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.02.21. 14:49:17

Tippemre Kulka még nem "terhelhető" napi sok óra munkával napokon, héten át. Vagy csak óvatos az orovsa), tök érthető. kár, de érthető.

Nagyon nem áll össze Schnell Ádám a fejemben Laurie-hoz, ahogy Dr. Cox-hoz se volt igazán jó a Scrubs-ban.

NewInsights 2017.02.21. 15:23:34

@Flankerr: Egyetértek, Laurie Kulka nélkül olyan, mint Dallas Bobby nélkül. Egyébként szerintem Schnell tök jó Dr Cox volt, nekem első hangzásra is vitte a prímet, de valahogy "House"-nak nem tudnám elképzelni.
süti beállítások módosítása