Márciusban nem csak a celebek ragadnak fakanalat

2017. február 21. - Jasinka Ádám

Tavaly tavasszal indult el az RTL2-n hazánk újabb főzős műsora, a szülő-gyermek párosokat és féltve őrzött családi recepteket versenyeztető gasztro-komédia, a Hagyjál főzni!. Az Istenes Bence vezette műsorban adásonként két-két pár küzd meg egymással, ahol a konyhában rutintalanul, esetenként ügyetlenül mozgó félnek időre kell elkészítenie a kiválasztott ételt.

hagyjalfoznis2.jpg

A Hagyjál főzni! új évada március 13-án debütál az RTL2 műsorán, és már nem csak szülők és gyermekek, hanem házaspárok és testvérek is versenybe szállnak. Az elkészült fogásokat újfent A Konyhafőnökből megismert Vajda Pierre értékeli, a párok pedig továbbra is 200 ezer forintot nyernek főzésenként, valamint továbbjutnak a következő adásba. Az RTL2-n látható lesz majd egy másik főzős műsor is, mégpedig A Konyhafőnök Junior második évada, de ez várhatóan ősszel kerül képernyőre - tudtuk meg a tévéadótól.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása