Ők főznek A Konyhafőnök celeb évadában

2017. február 20. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub 2014-ben indította el A Konyhafőnök című vetélkedőjét, melyben amatőr és profi versenyzők szálltak harcba a több millió forintos fődíjért. Az első szezon kirobbanó siker volt, nem is volt meglepetés, hogy már 2015 tavaszán megérkezett belőle az új szezon, amelyet aztán ősszel egy újabb követett. Az RTL pedig bevállalta, még egy bőrt lehúzott a műsorról és bemutatták a Junior változatot, amely azonnal az RTL2 legnézettebb, Barátok köztöt is meggyengítő produkciójává vált.

konyhafonokceleb.jpg

2016 tavaszán A Konyhafőnök pihent, és farmi hétköznapokat nézhettünk, de ősszel visszatért a negyedik évadával, és megmutatta, hogy megújult zsűrivel sincs igazán ellenfele. A negyedik felnőtt évad forgatásának végeztével pedig nekiláttak a második Junior szezonnak, amelyet egyelőre még nem tűztek képernyőre. Most pedig bejelentették, hogy tavasszal visszatér a műsor, de egy kvázi különkiadás-évaddal, amelyben ismert emberek állnak a konyhapultok mögé. A névsort a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Az RTL Klub a ma esti Fókuszban mutatta be az első celeb évad versenyzőit, íme a névsor: Peller Anna, Gáspár Bea, Sári Évi, Dombóvári Vanda, Danics Dóra, Kocsis Korinna, Horváth Éva, Laky Zsuzsi, Tarján Zsófia, Kovács Katalin, Epres Panni, Koholák Alexandra, Keleti Andrea, Angyal András, Hajdú Steve, Zsidró Tamás, Czutor Zoli, Nagy Ervin, Sváby András, Szabó Győző, Törőcsik Dániel, Csollány Szilveszter, Faragó András, Gorbunov Dimitrij, Tóth Szabi, Winkler Róbert.

A Konyhafőnök VIP zsűritagjai Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos lesznek, a nyeremény pedig 10 millió forint. A műsor március 27-én este debütál az RTL Klub képernyőjén.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása