Sebestyén Balázs jön, egy RTL-es sorozat megy

2017. február 14. - Jasinka Ádám

Amíg a TV2 tavaszi kínálatáról közel mindent megtudtunk, addig az RTL Klub terveiről egyelőre nem sok infó szivárgott ki. Lehet, hogy azért, mert nem készülnek semmi meglepetéssel, de ezt kétlem. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a januári felhozatal lesz végig adásban kisebb-nagyobb változtatásokkal. Az egyik cserére pont ma kerül sor, ugyanis ismételten szünetre küldték a Castle-t, a helyére pedig megérkezik az eddig csak ősszel jelentkező Keresem a családom új évada.

gyertekathalalosfegyver.jpg

Most pedig kiderült egy újabb változtatás. A Halálos fegyver az idei év egyik első sorozatos újdonsága volt, de sajnos a fiatal felnőtt nézők nem igen kaptak rá ennek a remek sorozatnak az ízére. Ez pedig csak azért probléma, mivel az RTL Klub számára a 18-49-ben elért nézettség az igazán mérvadó, és pont ebben a korosztályban nem vitézkedik a Riggs-Murtaugh kettős. A széria azonban nem csak emiatt megy február végétől szünetre. Tavasszal visszatér ugyanis a Sebestyén Balázs vezette Gyertek át!, amely 2016 ősze óta péntek esténként jelentkezik.

2017-ben a negyedik évadát kezdi meg a gameshow, amely valóban az egyik legviccesebb saját gyártású műsor jelenleg a magyar piacon. A Gyertek át! új szezonja március 3-án, 21:30-kor debütál, ez pedig azt jelenti, hogy a Halálos fegyver az 1x09-es résszel megy pihenőre, csak úgy, mint ahogy tette ezt tavaly decemberben Amerikában. Hogy meddig lesz szüneten a krimisorozat? Pontosan nem tudjuk, de még tavasszal folytatódik. (FRISSÍTVE!)

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása