Új tévéadón folytatódik a TV2 sorozata

2017. január 30. - Jasinka Ádám

Pár napja írtuk meg, hogy a tavalyinál hamarabb elhozza egyik sorozatának folytatását az RTL Klub, és ezzel tovább erősíti a Cool TV sorozatkínálatát. Nos, úgy látszik ez a törekvés a TV2 részéről is megvan, ugyanis az egyik, korábban sokáig a főadón futó szériájukat lepasszolják az egyik kistestvérnek, ahol ez lesz a negyedik premier széria a The Originals - A sötétség kora, a Zoo - Állati ösztön és a Gotham, szünet nélkül érkező második évada mellett.

hawaiifive0.jpg

A hamarosan finálézó Különvélemény váltása a Hawaii Five-0 lesz, melyből az idehaza még nem látott hatodik évad kerül képernyőre. A 25 részes etap a tengerentúlon 2015. szeptembere és 2016. májusa között volt műsoron, jelenleg pedig a hetedik évadát vetítik az amerikai kontinensen. A Hawaii Five-0 hatodik évadának premierje február 14-én este tíz órakor lesz a Prime műsorán, és mivel heti bontásban vetítik, jó sokáig képernyőn lesz.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása