Egy hónappal korábban jön a Cool sorozatának folytatása

2017. január 29. - Jasinka Ádám

Az RTL Magyarországnál úgy döntöttek, hogy a Cool TV-ből sorozatcsatornát csinálnak. Ide érkezett tavaly a több éves kihagyás után új részekkel jelentkező X-Akták, itt debütált a Rosewood, a Rejtjelek, valamint a Kapcsolat című széria is. Valamint a Cool műsorán mutatták be a Foglalkozásuk: Amerikai és A zöld íjász újabb évadait is. Most pedig ezek közül az egyik új részekkel folytatódik.

rejtjelekpremiers2.jpg

A Rejtjelek premierje tavaly március végén volt, idén azonban már február közepén elhozzák hazánkba az új epizódokat. A Jaimie Alexander és a Válaszcsapásból is ismert Sullivan Stapleton főszereplésével készült sorozat második évada tavaly szeptemberben kezdett a tengerentúlon és mire Magyarországon is adásba tűzik, addigra már 14 epizód képernyőre kerül belőle Amerikában. A Rejtjelek második évada február 16-án, 22:00-kor kezd a Cool TV-n.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Cool TV Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása