Kiderült, mikor érkezik magyarul a Vámpírnaplók testvérsorozata

2017. január 23. - Jasinka Ádám

Nem olyan régen írtuk meg, hogy az RTL kábelcsatornáin a mai napig látható Vámpírnaplók testvérsorozatának, a The Originals hazai sugárzási jogát a TV2 Csoport vásárolta meg. Kiderült az is, hogy a magyar címe A sötétség kora lesz, és a PRIME műsorán kerül majd adásba valamikor az év elején. Ma pedig hivatalossá vált, hogy február 7-én, kedd este kilenc órakor debütál a széria első része.

theoriginals.JPEG

Ami a nagy dolog, hogy a hét három napján, kedd, szerda és csütörtök esténként kapjuk majd a friss részeket, melyek után 22:00-tól további premier sorozatepizódokat nézhetünk. Keddenként pár rész erejéig még fut a Különvélemény, szerdánként a Zoo - Állati ösztön második évada látható, csütörtökönként pedig a Gotham folytatódik február 9-től a második szezonjával.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: PRIME

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása