Ilyen lesz Mucsi Zoltán sorozata, a Tóth János

2017. január 05. - Jasinka Ádám

A köztévé 2011 óta már többször is megújult, műsorok indultak és tűntek el, pár kőoszlop azonban ellenállt a viharos időjárásnak. Az egyik közülük a Munkaügyek - IrReality Show című vígjátéksorozat, amely már a hatodik évadánál jár, az írói között pedig megtalálhattuk az évek során Kovács András Pétert és Hadházi Lászlót is. A remek szereposztással, többek között Molnár Piroskával és Elek Ferenccel készült sorozat azonban idén véget ér.

tothjanos.png

A minőség sajnos az első két remek évad után folyamatosan csökkent és ez a nézettségen is meglátszott. Bár a köztévé kitartott a sorozat mellett, most jött el a pillanat a befejezéshez. A rajongóknak azonban nincs miért szomorkodniuk, ugyanis az egyik szereplő, a Mucsi Zoltán által játszott gyógyszerfüggő köztisztviselő saját szériát kap. A sorozat a Tóth János címet viseli és azt meséli el, mihez is kezd az évtizedekig a közszférában dolgozó karakter azután, hogy elveszítette biztos megélhetését.

A sorozat főszereplője Mucsi Zoltán, az állandó és visszatérő karaktereket pedig Bozó Andrea, Szabó Simon, Csémy Balázs, Rujder Vivien, Csoma Judit és Kőszegi Ákos alakítják. Köszönet a találatért Desmond-nak! A Tóth Jánosos részlet 4:24-től kezdődik a TOVÁBB mögött.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása