Nyereményjáték: Szinkronkvíz (3. forduló)

2016. december 26. - Jasinka Ádám

Az októberi és a novemberi után elérkeztünk az év utolsó, decemberi szinkronos játékához. A korábbiaktól eltérően a játékot most nem itt kell majd kitölteni, hanem a cikk végén megadott linkre kattintva érhetitek el. A harmadik fordulóra visszatértünk az egy körös játékhoz, azaz ha szeretnétek megnyerni valamelyik sorozatos ajándékcsomagot, vagy valamelyik szinkronos ajándékot, akkor nem kell mást tennetek, mint a linkre kattintva kitölteni a 30 feladványból álló kvízt és minimum 18 jó választ adni. A nyereményeket és a játékra mutató linket a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Ne felejtsétek el lájkolni a MűsorVízió, a Szinkronjunkie, a Puliwood és a Magyarszinkron.hu Facebook oldalait.

mv_cikkfejlec_tel.png

Hogy mik a nyeremények? Mutatjuk:

  • 2 db ajándékcsomag a TV2 felajánlásával a Prime-on, csütörtök esténként látható Gotham című sorozathoz kapcsolódóan. A csomagok tartalma: esernyő, póló, sál és jegyzettömb.
  • 1 db ajándékcsomag a FOX felajánlásával a február 13-án folytatódó The Walking Deadhez kapcsolódóan. A csomag tartalma: póló, vászontáska, kitűző, toll, iPhone-tok és bögre.
  • 1 db ajándékcsomag a Diafilmgyártó Kft. felajánlásával. A csomag tartalma: diafilmek.
  • Meghívók a Zártkörű szinkron tali nevű rendezvényre, melyen kiváló művészekkel, szinkronizáló színészekkel találkozhattok (a részletekről majd értesítjük a nyerteseket).
  • A FŐDÍJ pedig a Viasat jóvoltából egy Szinkronlátogatás, melyen a szerencsés nyertes ellátogathat valamelyik VIASAT3/VIASAT6-os sorozat szinkronfelvételére.

A játék december 26-tól január 4-én éjfélig tart. Sorsolni január 5-én 18:00-kor véletlenszám generátorral fogunk. Sok szerencsét, jó szórakozást, további kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Harmadik Szinkronkvíz
A feladványsor eléréséhez kattintsatok IDE.

A képek kattintásra nagyobbak lesznek.

gotham_nyeremeny_kis.jpg

twd_nyeremeny_kis.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása