Szinkronhangok: Atlanta (Atlanta)

2016. december 20. - Jasinka Ádám

Januárban jó pár újdonságot elhoz hazánkba a FOX, és a friss évadok mellett olyan premier sorozatokat nézhetünk majd mint Az ördögűző, vagy a nemrég Golden Globe-díjra jelölt Atlanta című vígjáték. A január 13-án, az Empire évadpremierje után debütáló szitkom egészen különleges hangulattal rendelkezik és tipikusnak sem mondható. Ugyanis a főszereplő srác segítségével olyan élethelyzetekbe nyerhetünk bepillantást, amit ilyen valóságosan csak ritkán mutatnak meg a tévében.

atlantaszinkron.jpg

Earn egy afro-amerikai srác. Kidobták az egyetemről, nincs pénze és lakása sem, hol szüleinél, hol volt barátnőjénél - aki gyermeke anyja is - húzza meg magát. Mivel szülei és barátnője számára is csalódást okozott, ezért megpróbálja helyes vágányra terelni az életét, hogy segíthesse, és jobbá tehesse szerettei mindennapjait is, de ez nagyon nem egyszerű feladat. Ezért is jön neki kapóra, hogy Paper Boi néven rappelő unokatestvére, Alfred ír egy slágert, Earn pedig ezt kihasználva mellé szegődik, hogy a menedzsere lehessen és ő is részesülhessen a sikerből.

Az Atlanta magyar változatát Hornyák Mihály rendezi, a két fő figurára pedig Karácsonyi Zoltánt és Földi Tamást választotta, ami már csak azért is érdekes és örömteli döntés, mivel Földi Tamást nagyon régen hallhattuk magyar változatban, sorozat főszereplőjeként pedig talán még nem is. A magyar hangok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Atlanta (Atlanta)

Donald Glover (Earn) - Karácsonyi Zoltán
Brian Tyree Henry (Alfred) - Földi Tamás
Keith Stanfield (Darius) - Nagypál Gábor
Zazie Beetz (Van) - Nádasi Veronika

Magyar szöveg: Ottlik Gabriella
Szinkronrendező: Hornyák Mihály
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: FOX
A kép forrása: fxnetworks.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása