Jövőre fele olyan rövidek lesznek A szultána epizódjai

2016. december 19. - Jasinka Ádám

A TV2 hamarosan elér A szultána évadzáró epizódjához, amely az előre tervezettnél jóval korábban, már jövő év elején adásba kerül. Emlékeztek, hogy ezt a török sorozatot először heti rendszerességgel vetítették volna? Ha nem váltanak, akkor bizonyos, hogy másfél évig is adásban lehetett volna. Azzal viszont, hogy a hét öt napján is láthatóak belőle új epizódok, hamarabb kifut a produkció, mint azt a TV2 szerette volna. Talán ezért is döntöttek úgy, hogy jövő év elején A szultánából fele olyan hosszú részek kerülnek képernyőre.

A hazai vetítésben eleve rövidebbek a török sorozatok epizódjai, arra azonban még nem volt példa, hogy háromnál is több részbe vágjanak egy epizódot, most viszont gyaníthatóan ez fog történni. Január 2-tól ugyanis A szultána hétköznap esténként egy 25 perces résszel jelentkezik majd, ami azt jelenti, hogy két nap alatt adják le azt, amit eddig egy este alatt nézhettek meg a tévézők. Ami pedig a pláne, hogy jövőre csak heti négy nap lesz adásban, péntekenként ugyanis filmet vetít majd a TV2. Hogy a "Jóban Rosszban"-hoz hasonló epizódhoz a javára válik-e a szériának, vagy a mélybe löki, azt majd meglátjuk.

aszultana_1.JPG

Ha érdekelnek a magyar szinkronnal adott török sorozatok, lájkolj minket.

 

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása