Régi ismerős ül be a gyermek Sztárban sztár zsűrijébe

2016. november 08. - Jasinka Ádám

A TV2 még az őszi szezon indulása előtt jelentette be, hogy idén három hétvégi showműsorral készülnek majd, azaz nem csak hogy visszatér a Sztárban sztár és elindul a Star Academy, hanem előrukkolnak egy harmadik hétvégi műsorral is. A Sztárban sztár negyedik évada ugyan elmarad az előző sikerétől, de fölénye megkérdőjelezhetetlen, a Star Academy-ről pedig már jó páran jó sokszor leírtuk, mekkora buktája is a TV2 őszének. Mivel mind a két produkció a héten, azaz a november 12-13-i hétvégén kifut, ezért jóval a tél előtt show nélkül marad a TV2, ami nem feltétlenül szerencsés, főleg hogy igazán ezekkel tudták magukat a heti nézettségi toplista első felében képviseltetni.

sztarbansztarmegegykicsizsuri1.png

Ezért is meglepő, hogy nem változtatnak eredeti tervükön, és a SuperTV2-re érkezik a Sztárban sztár spinoffja, a Sztárban sztár+1 kicsi, melyben az átváltozó-show egykori versenyzői egy-egy gyermek tehetséggel kiegészülve bújnak hétről hétre ismert előadók és énekesek bőrébe. A november 27-én kicsivel este hét előtt kezdődő műsor versenyzőinek kilétét ugyan még nem fedte fel a TV2, de azt már elárulták, hogy kik csatlakoznak a korábban már bejelentett Csobot Adél és Ábel Anita mellé a zsűriasztalhoz. Az egyikük, Pély Barna a Megasztárból már ismerős lehet sokaknak mint ítész, a másikuk, Rákóczi Ferenc viszont az utóbbi időben igencsak pórul járt, hiszen mind az Ezek megőrültek!, mind A 40 milliós játszma műsorvezetői székéből kikerült, valamint csak egy évadot élt meg Széll Tamással közös főzős vetélkedője. A Sztárban sztár + 1 kicsi házigazdája Till Attila lesz.

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása