Kicsi Óriások - Az RTL Klub őszi, tehetségmutató műsora

2016. augusztus 05. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub őszének több meghatározó műsora is lesz. Ilyen például A konyhafőnök - mely a negyedik szezonját kezdi majd -, az egy éves szünet után visszatérő X-faktor, de a késő őszi kínálat fontos eleme lesz a tavalyihoz hasonlóan a Keresem a családom és a Válótársak is. Ezek azonban bejáratott tartalmak, így egy-egy újdonság mindig különösképpen érdekes és izgalmas, nem csak a készítőknek, hanem nekünk nézőknek is. A vélhetően az ősz elején érkező Kicsi Óriások pedig ilyen lesz, ugyanis annak ellenére, hogy a TV2 már tavasszal ellőtte ezt a "formátumot", az RTL-es verzió más lesz.

kicsioriasok1.png

 A Kicsi Óriások hat+egy, azaz összesen hét adásból fog állni, és ezek mindegyike felvételről kerül majd képernyőre, melyekben a műsorvezető Sebestyén Balázs lesz. A sajtótájékoztatón tehetségmutatónak is hívott műsorban a zsűrinek azon felül, hogy értékeli és próbálja tanácsokkal ellátni az adott produkcióval kapcsolatban a kicsiket, nem igazán lesz feladata - egy X-faktorhoz képest jóval kevesebb. A mexikói formátumon alapuló Kicsi Óriásokban ugyanis a versenyzők mentorai nem az ítészek, hanem a külön erre a célra, a csapatkapitányi posztra szerződtetett hírességek lesznek.

kicsioriasokcsk.png

 A csapatokat egy énekes, egy óvodás kistehetség és egy táncospár alkotja, így mindegyik híresség négy (kis)gyerekért felel majd és velük együtt küzd azért, hogy megmutassák a háromfős zsűrinek, melyben Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid ül, hogy ők a legügyesebbek. A Kicsi Óriásokba bekerült gyerekek nyáron a külön a műsor miatt létrehozott Akadémián készülnek fel a tévéműsorra. Az Akadémia felfogható egyfajta nyári tábornak, ahol a tanárok és a csapatkapitányok reggeltől estig a gyerekekkel foglalkoznak és fejlesztik mentoráltjaik készségeit.

 A Kicsi Óriások csapatkapitányai között megtaláljuk Tóth Verát, Kiss Ramónát, Kovácsovics Fruzsinát - aki a hétköznapokban is kisgyerekekkel foglalkozik, hiszen óvodapedagógusként dolgozik -, Oláh Gergőt és Molnár Tibort, azaz Trap kapitányt. A műsort A konyhafőnököt is gyártó Solaz Media készíti.

Fotó: műsorvízió, RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása