Carter ügynök is megérkezik hazánkba

2016. július 14. - Jasinka Ádám

 A képregények alapján készült szuperhősös tévésorozatok Magyarországon nem igazán lettek a tévénézők elsőszámú kedvencei. Igaz ugyan, hogy anno orbitális meglepetésre elképesztő számokkal debütált az RTL Klubon A zöld íjász, de láthatjuk, hogy hova jutott (Cool TV, vasárnap késő éjszaka). A piacvezető tévéadó mellett a VIASAT is megpróbálkozott hasonló szériákkal, de igazán egyik sem tudott átütő sikert elérni, bár mind A S.H.I.E.L.D. ügynökei, mind pedig a Flash - A Villám egész jó nézettséggel mutatkozott be. Most pedig egy harmadik tévécsatorna, jelesül a magyar FOX is megpróbálkozik eggyel, méghozzá a kevésbé szuperhősös, közvetlenül a II. világháború után játszódó akciókrimivel, az Agent Carterrel.

carterugynok.jpg

 Ahogyan a sorozat címéből is kiderül, a főszereplő Carter ügynök lesz, akit az Amerikai Kapitány: Az első bosszúállóból megismert Hayley Atwell alakít. Peggy Carter miután a második világégés alatt Amerika Kapitány oldalán harcolt, a háború után úgy dönt, inkább visszavonul a frontvonalból, és titkárnőként dolgozik tovább a Stratégiai-tudományos egységnél. Az élete azonban váratlan fordulatot vesz, amikor Tony Stark, azaz a Vasember édesapjának, Howard Starknak egyik új találmánya, egy meglehetősen halálos fegyver kikerül a feketepiacra. Carter ügynöknek így újra bele kell vetnie magát az akcióba, a társa pedig Stark papa inasa, a James D'Arcy által játszott Edwin Jarvis lesz. A Carter ügynökből tizennyolc epizód és két évad készült, melyek közül az első premierje idén nyáron lesz a magyar FOX-on.

A kép forrása: popwrapped.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása