Itt vannak A falka című sorozat magyar hangjai

2016. július 13. - Jasinka Ádám

 A Film Café mutatja be július 19-én, azaz jövő hét kedden Kelley Armstrong nagy sikerű Woman of the Otherworld-regényei alapján készült tévésorozat, A falka (Bitten) első epizódját, amely a világ első női vérfarkasáról szól. A főszereplő, Elena Michaels évekkel azután, hogy megharapták, fényképészként dolgozik Torontóban, és minden erejével arra törekszik, hogy titokban tartsa kilétét és különleges "képességét". Amikor azonban holtestek bukkannak fel egy vérfarkas szentélyben, kénytelen lesz szembenéznie múltjával.

afalkaszinkron.jpg

 A kanadai széria első etapja tizenhárom részes, a főszereplőjét pedig az a Laura Vandervoort alakítja, akit láthattunk már többek között a Segítség, sztár lettem!, a Smallville és a V, mint veszélyes című sorozatokban is, így aki esetleg követte a színésznő munkásságát magyar nyelven az Molnár Ilonával szokhatta meg őt. A falkában azonban nem Viharbanszületett Daenerys, hanem Hürrem szultána magyar hangját kapja, azaz a vérfarkashölgyet Bognár Anna fogja szinkronizálni. A férfi "partnereit" pedig Czető Roland, Zámbori Soma és Moser Károly szólaltatják meg magyarul. A magyar változatot Sostarics Ágnes rendezi. A magyar hangokat a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

A falka (Bitten)

Laura Vandervoort (Elena) - Bognár Anna
Greyston Holt (Clayton) - Czető Roland
Greg Bryk (Jeremy) - Zámbori Soma
Paul Greene (Philip) - Moser Károly
Steve Lund (Nick) - Markovics Tamás
Michael Xavier (Logan) - Pálmai Szabolcs
Genelle Williams (Rachel) - Szabó Zselyke
Tommie-Amber Pirie (Paige) - Laudon Andrea
Paulino Nunes (Antonio) - Maday Gábor
Natalie Brown (Diane) - Böhm Anita
Pascal Langdale (Karl) - Kisfalusi Lehel
James McGowen (James) - Rosta Sándor
Michael Luckett (Daniel) - Szilvási Dániel
John Ralston (Sasha) - Újréti László
Tammy Isbell (Ruth) - Szórádi Erika
Sofia Banzhaf (Katia) - Dögei Éva
Sean Rogerson (Aleister) - Szabó Máté
Kiara Glasco (Savannah) - Hermann Lilla
Daniel Kash (Roman) - Bolla Róbert
Curtis Caravaggio (Thomas) - Damu Roland
Rafael Petardi (Konstantin) - Vincze Gábor Péter
Elias Toufexis (Joey) - Seszták Szabolcs
Joel Keller (Peter) - Juhász Zoltán
További magyar hangok: Joó Gábor, Sáfár Anikó, Gulás Fanni, Dányi Krisztián, Tokaji Csaba, Vári Attila, Sági Tímea, Seder Gábor, Szatmári Attila, Sótonyi Gábor, Megyeri János, Papucsek Vilmos, Várkonyi Andrea, Kökényessy Ági, Láng Balázs, Berkes Bogi, Pekár Adrienn, Gubányi György, Albert Péter, Galbenisz Tomasz, Haffner Anikó, Román Judit, Kis Horváth Zoltán, Roatis Andrea, Mérai Kata, Bordás János, Menszátor Magdolna, Kocsis Judit, Oláh Orsi

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Láng András és Herman Csilla
Gyártásvezető: Böhm Anita
Szinkronrendező: Sostarics Ágnes
Stúdió: BTI

A kép és a stáblista forrása: AMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása