Csúszik az RTL Klub új műsorának premierje

2016. április 29. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klubon idén tavasszal több újdonság is képernyőre került, köztük a legnagyobb durranás, a Farm szerintem nem igazán azt a nézettséget hozza, amit elvártak tőle, de legalább a múlt héten megállt a premier óta folyamatos nézettségcsökkenés. A piacvezető tévéadó nyár előtti időszakra tervezett új műsorai közül szerintem már mind bemutatkozott, viszont április végétől nem csak saját gyártások, hanem külsős produkciók is láthatóak lesznek az RTL Klubon. A magyar RTL ugyanis 2015 végén pályázatot írt ki új, hétvégi műsorok gyártására, hogy a főműsoridőn kívül is érdekes és korszerű tartalmakat sugározhasson, akár formabontó ötletek révén. Ezen műsorok közül április 30-án három debütált volna, de az eredeti tervekhez képest az egyik, a korábban a VIASAT3-on is futott Sztár Gokart csak később kerül képernyőre.

sztargokart2.jpg

 A Sztár Gokart második évadának premierje tehát csúszik egy kicsit. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor lesz látható pontosan a Sebestyén Balázst, Bochkor Gábort, a Vastag-testvérpárt, Wolf Katit és sokak mellett még Martinovics Dorinát is versenyautóba ültető kis showműsor, de akit érdekel, hogy kik tűnnek majd fel a bukósisak alatt és kik lesznek a műsorvezetők, az kattintson ide.

 A Sztár Gokart ugyan nem, de a FittMánia és a Kisdumások elstartol most szombaton. A FittMánia - melyben Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak -, egész évben képernyőn lesz az RTL Klubon, szombatonként kora délután. A műsorban szakemberek adnak majd tanácsot a különféle konditermi gyakorlatokkal, edzéstervekkel kapcsolatban, hallhatunk recepteket egészséges diétához, és a műsorvezetők segítenek kibogozni a nézők számára a táplálékkiegészítők kusza világát.

fittmania.jpg

 A Kisdumásokban a Heti Hetes egyik oszlopos tagja, Hajdú Steve teszi majd fel a hét aktuális kérdéseit négy 6 és 10 év közötti kisgyereknek, akik a maguk módján reagálnak ezekre a témákra, kibeszélik azokat és megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Olyanokat mint hogy az alterego jelentése az-e, hogy öregember, vagy hogy mit is vág pontosan a derelyevágó? A beszélgetésbe hétről-hétre sztárvendégek is bekapcsolódnak, így többek között Pásztor Annát és Bessenyei Pétert is láthatjuk majd a kisdumások körében.

 A harmadik új, hétvégi magazin már az előző héten, vasárnap bemutatkozott. A segítség házhoz jön című életmódváltó műsor háziasszonya Tomán Szabina, aki saját magán tapasztalta meg, hogy milyen nehéz a felszedett kilókat leadni, életmódot váltani, és a gyerekvállalás után visszatérni a modellkedéshez. A műsorban a segítséget kérőket saját otthonukban keresik fel, hiszen a konyha és a hűtő árulkodik leginkább arról, milyen rossz táplálkozási rutinok vezettek, vagy vezethetnek nagy eséllyel egészségügyi problémákhoz. A segítség házhoz jön műsorvezetője azonban másra is figyel; a szereplők bőrének, hajának állapotából is tud arra következtetni, milyen változtatásokra lenne szükség, hogy egészségesebben élhessenek.

A képek forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása