Az RTL Klubon tér vissza a Sztár Gokart

2016. április 13. - Jasinka Ádám

 A VIASAT6 műsorán volt tavaly látható az ismert embereket gokartautókba ültető és egymással versenyeztető produkció, amely új évaddal most a piacvezető tévécsatorna hétvégi kínálatában lesz majd látható. A dolog szépséghibája csak az, hogy nem a főműsoridőben, hanem délután, 12:45-től kerül képernyőre a Sztár Gokart második szezonja, pedig kíváncsi lettem volna arra, hogy milyen nézettségre lett volna képes egy ilyen formátum az esti órákban.

 Mivel a műsor nem a VIASAT saját gyártása volt, és mint utóbb megtudtam, csak külsős, szponzorfinanszírozott produkció, így nem meglepő annyira, hogy tévécsatornát vált, hiszen többek között az Ízes élet és az a'la Car is átvándorolt más adóra, úgy látszik, van (volt) egy kis fészkelődés.

sztargokart2.jpg

 A Sztár Gokart új évadát Miskolcon, az Avalon Parkban forgatják, a műsorvezető pedig ezúttal nem Horváth Éva lesz, hanem Czollner Gyula és Világi Péter, akik vélhetően majd a kommentátori szerepet is be fogják tölteni. A versenyzők csapatbeosztásáról egyelőre nem sokat tudni, a névsort viszont lehozták, és elég színes lesz a felhozatal. A hölgyek mezőnyét erősíti Szabó Zsófi, Wolf Kati, Polyák Lilla, Muri Enikő, Nádai Anikó, Molnár Andrea, Iszak Eszter, Marenec Fruzsina, Martinovics Dorina, Balogh Edina és Deutsch Anita. A férfiak között pedig megtaláljuk Sebestyén Balázst, Bochkor Gábort, Vastag Csabát, Baronits Gábort, Puskás Petit, Kocsis Tibort, Vastag Tamást, Dombóvári Istvánt, Szabó Ádámot, Gömöri Mátét és Várkonyi Attilát.

 A műsor második szezonja nyolc részes lesz, és újfent nem csak csapatban, hanem egyéniben is megmérkőznek egymással a sztárok, azaz ki fog derülni, ki a legjobb női és férfi pilóta, és kik alkotják a legeredményesebb csapatot. A Sztár Gokart premierje április 30-án, 12:45-kor lesz az RTL Klubon.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása