Ők lettek A hegyimentők című sorozat magyar hangjai

2016. április 11. - Jasinka Ádám

 A Story4-en debütált nemrég A hegyimentők című német széria, amely nem csak története, hanem helyszíne miatt is egy országos adón biztosan jól szerepelhetne, mivel mostanában a Duna TV hathatós közreműködése miatt egyre inkább kezdenek az emberek (újra?) rászokni az alpesi környezetben játszódó német ajkú szériákra. Mivel a köztévé főadója hamarosan kifogy a vetített sorozatainak új részeiből, ezért meglepő, hogy nem ők csaptak le erre a jó sok részből álló produkcióra, de látva, hogy a szintén a Story4-en kezdő Alpesi őrjárat is kikötött a Dunán, nem lennék megütközve azon, ha A hegyimentők valamikor átszállnának az MTVA hegyoldalára.

ahegyimentokszinkron.png

 Azonban ez most mind mellékes. A Story4-en sajnos hasonlóan több tévéadóhoz, nem mondják be a a részek végén a magyar technikai stábot, azaz fogalmam sincs ki A hegyimentők szinkronrendezője, ki a dramaturg és sorolhatnám. A tévéadótól pedig egyelőre még nem érkezett válasz, így nem várok tovább a cikkel. A Story4 tavaszi premierjeit listázó bejegyzésnél már leírtam azt a furcsaságot, hogy A hegyimentők főszereplőjét alakító színészt pont úgy hívják, ahogyan A hegyi doktor - Újra rendel főszereplőjét, akit Hans Sigl formál meg. Martin Gruber magyar hangja Czvetkó Sándor lett, a női főszereplőt pedig Németh Kriszta szinkronizálja, és lehet, hogy unjátok, hogy mindenhova bekötöm A férjem védelmébent, de mi ez, ha nem Alicia és Will "találkozása"?

 Mivel hivatalos szereposztást nem kaptam, ezért a saját fülemre hagyatkoztam, így lehet például Paula Paul-nál elírás, de szerintem F. Nagy Erika a hangja, a többiekben viszont közel 100%-ban biztos vagyok, főleg hogy az első öt szereplő hangját elsorolják a főcím alatt.

A hegyimentők (Die Bergretter)

Martin Gruber (Andreas) - Czvetkó Sándor
Stefanie van Poser (Emilie) - Németh Kriszta
Stephanie Stumph (Sarah) - Papp Kati
Heinz Marecek (Franz) - Barbinek Péter
Lisa Kreuzer (Maria) - Andresz Kati
Peter Mitterrutzner (August) - Forgács Gábor
Stephan Zinner (Toni) - Túri Bálint
Robert Lohr (Michael) - Galbenisz Tomasz
Markus Brandl (Tobias) - Seder Gábor
Paula Paul (Bea) - F. Nagy Erika

A kép forrása: Story4 Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása