Folytatódik a Munkaügyek

2016. március 31. - Jasinka Ádám

 A talán minden eddiginél alacsonyabb nézettség, és az egyre vegyesebb kritikák ellenére folytatja saját gyártású szitkomját az MTVA. A Munkaügyek - IrReality Show első, de még inkább második évada zseniálisan jó volt, így aki még nem látta, az szerintem nézze meg, aki pedig hozzám hasonlóan már többször is ledarálta, annak ideje újra elővennie. Az ötödik, azaz a legfrissebb szezonról nem sokat tudok elmondani, mivel az első pár rész után kiszálltam, annyira nem jöttek be a látottak, és az új szereplők, de szerintem így is sokan vannak azok, akik örülnek, hogy nyáron újra forgat a stáb és ősszel már adásba is kerülnek a hatodik évad epizódjai. Várjátok az új évadot?

munkaugyekberendeles.jpg

A kép forrása: Munkaügyek - IrReality Show Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2016.04.03. 16:02:37

Az évad végére újra bekapcsolódtam, és élvez(t)em a részeket, de az új évadnak mégsem örülök.
Gyakorlatilag késő estére száműzték a sorozatot, a nézettsége szinte mérhetetlen... Ezt az újabb évadot már nem lehet logikusan megmagyarázni.
Viszont ha ez folytatódik, akkor a Mindenből egy van is kaphat új évadot, ráadásul úgy sejtem, hogy az sokkal olcsóbb is.

Jasinka Ádám 2016.04.03. 16:19:51

@desmondwallace: A Munkaügyek attól függetlenül, hogy az ötödik évaddal tagadhatatlan nézettségi mélységekbe süllyedt, még mindig a köztévé főműsoridejének egyik, 18-49-ben legnézettebb produkciója. Ez mondjuk a Duna TV szerdai műsorrendjét minősíti, de szerintem a Munkaügyek egy jó időpontban, jó felvezetéssel lehetne újra sikeres. Az más kérdés, hogy megfáradt a sorozat, a karakterek nem fejlődtek semerre, sőt, a negyedik évadra túlságosan is sterilek lettek, és egy-két humoros epizódot leszámítva csak önmagát ismétli a sorozat, kínos pillanatokkal van tele, sok az üresjárat, a lassú, elhúzott jelenet. Sehol sincs már a társadalomkritika, a bürokrácia elé állított gürbe tükör, a pattogó, friss, ütemes humor. Nagyon sajnálom, hogy a második évad óta hanyatlik a sorozat, az új szereplők se segítettek sokat sajnos, és nem a színészekkel, hanem a karaktereikkel van a gond.
süti beállítások módosítása