Januárban indul a legújabb magyar sorozat

2015. november 27. - Jasinka Ádám

 A nyár végén még nagyon úgy nézett ki, hogy a köztévé már idén télen képernyőre tűzi legújabb saját gyártását, a Csak színház és más semmit, azonban a napokban bejelentették, hogy a Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével készült széria premierjére csak 2016 januárjában kerül sor.

csakszinhazesmassemmi.jpg

 A hat részes minisorozat a színházak világába kalauzolja majd el a nézőket, akik hatszor ötven percben végigkövethetik, hogyan is épül fel egy előadás, hogyan és milyen konfliktusokon, drámákon, esetleg vidám pillanatokon keresztül jutnak el az alkotók, a színészek az első részben látott olvasópróbától a fináléban bemutatásra kerülő premierig. A történet két főszereplőjét, a színház díváját és férjét, a sorozat központi darabjának rendezőjét Schell Judit és Csányi Sándor alakítják, az igazgatót Szervét Tibor, az előadás dramaturgját pedig Szávai Viktória formálja meg.

 A Csak színház és más semmi eseményei három, szatirikus hangvételű történetszálon bonyolódnak, melyek középpontjaiban egy-egy nő áll, akiknek az életében a színház, jelen esetben a Komédiás Színház jelenti a közös pontot.

 A sorozatban a főbb szereplőkön kívül játszik még Lovas Rozi, Udvarias Anna, Pálos Hanna, Habermann Lívia, Sipos Vera, Mikecz Estilla, Vecsei Miklós, Fehér Tibor, Dengyel Iván és Géczi Zoltán is. A Csak színház és más semmi írói Divinyi Réka és Goda Krisztina voltak, akik bejáratott párosnak számítanak, hiszen számtalan filmen és színdarabon dolgoztak már közösen, köztük az ehhez a szériához is kvázi inspirációt adó Csak szex és más semmin is. A sorozat rendezője Nagypál Orsi és Miklauzic Bence, operatőre Babos Tamás, zeneszerzője pedig a Hacktionön, a Terápián és az Egynyári kalandon is dolgozó Balázs Ádám.

 A Csak színház és más semmi vezető írójával, Divinyi Rékával és egyik szereplőjével, Vecsei Miklóssal is készítettem interjút, ezeket a nevükre kattintva tudjátok elolvasni. A sorozat premierje január 10-én, 20:45-kor lesz a Duna TV-n.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: mediaklikk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása