Folytatódhat Friderikusz műsora

2015. november 17. - Jasinka Ádám

 A TV2 utóbbi egy-másfél évének két legsikeresebb műsora szerintem a Sztárban Sztár és az Összezárva Friderikusszal. Ez a két produkció nem csak, hogy rendre veri a konkurenciát, de minőségüket tekintve is az elsők között vannak a hazai piacon előbbi szórakoztató faktora, utóbbi a sok esetben tanulságos és a vendégről a legtöbb álarcot lerántó interjúi, beszélgetései miatt. Mivel mind a két műsor bitang erős nézettséget hoz most ősszel - mind a kettő sorozatrekordokat döntöget - úgy gondoltam, érdemes megkérdezni, hogy tervezi-e a TV2 e két húzó produkciójának a folytatását.

osszezarva1.jpg

 Míg az Összezárva Friderikusszal esetében a vendégek kiválasztása talán nem jelent olyan nagy kihívást, addig a Sztárban Sztár új szezonjára összeszedni 12 olyan hazai énekest, énekes színészt, előadót, akik valóban tehetségesek és ha kell - levetkőzve minden gátlásukat - picit hülyét csinálnak magukból a kamera előtt, már egy nehezebb feladat. Az eddigi évadokban sem sikerült szerintem csak laza és bárkivé könnyen átszellemülő előadókat beválogatni, de amikor olyanokat fedeznek fel újra mint Szandi, Hevesi Tamás, Kökény Attila és Gáspár Laci, vagy amikor kiderül, hogy Pál Dénes és Peter Srámek mennyire nem csak egy stílusban van otthon, akkor a többi versenyzővel szemben talán megengedőbb picit az ember.

 Az Összezárva Friderikusszal második évada kiemelkedően teljesített, adásról adásra javította mutatóit és egy rendkívül erős márkává vált az elmúlt időszakban, ezért mindenképp tervezzük a folytatását, de pontos időpontot még nem mondhatunk. Ugyanez a helyzet a Sztárban Sztárnál, rekord eredményekkel teljesít a harmadik évad, viszont még korai lenne a folytatásról beszélni, egyelőre a jelenlegi szériára fókuszálunk. – tudtuk meg a TV2-től.

 Ezek alapján tehát Friderikusz Sándor műsora akár már jövő tavasszal is folytatódhat, esetleg az új, TV2-s gyermek tehetségkutató felvezetésével, hiszen már Az ének iskolája mögött is nagyon jó nézettséget hozott az Összezárva Friderikusszal.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása