Ilyen lesz az egyik legjobban várt magyar sorozat

2015. október 25. - Jasinka Ádám

 A magyar tévés piacon idén ősz végén olyan dolog történik, amire csak nagyon régen volt példa. Idén novemberben és decemberben ugyanis bemutatkozik három, vadonatúj magyar tévésorozat, három, egymástól profilban is eltérő adón. Az első fecske az HBO-s Aranyélet lesz, mely november 8-án debütál, vélhetően utána kezd majd az RTL Klubos Válótársak és decemberben kerül képernyőre a Duna TV-n a Csak színház és más semmi. Ez pedig nem akármilyen felhozatal, bárki bármit is mond.

valotarsak.jpg

 Az HBO sorozatából már láthattunk részleteket és ajánlókat is (bocsánat, hogy a blogról ez lemaradt), a Csak színház és más semmi forgatásán pedig többen is járhattunk, most viszont immár nem csak riportokon, magazinműsorokban elhangzott félmondatokon keresztül ismerhetjük meg az RTL Klub saját gyártású sorozatát, a Válótársakat. A tévécsatorna tegnap este, a Hungary's Got Talent egyik reklámszünetében leadott egy Stohl András figurájára koncentráló ajánlót, ami alapján ez tényleg nem lesz egy rossz produkció.

 A sorozat főszereplője három válófélben levő férfi (Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás), akik vagy feleségeik (Gubás Gabi, Balsai Móni, Földes Eszter) vagy saját maguk elhatározása által költöztek el otthonról egy közös lakásba. A Válótársak a holland Divorce magyar feldolgozása lesz és az ajánlók alapján igényesnek tűnik és az elhangzott párbeszédek, a látott színészi játékok is kellemes meglepetéssel szolgáltak. A premier időpontjáról egyelőre nem tudni még semmit, de sanszos, hogy hétköznap este, a Barátok közt felvezetésével kerül adásba, gyaníthatóan csütörtök esténként, hacsak nem variál meg valamit nagyon az RTL Klub.

A kép forrása: rtl.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása