A TV2-n debütál Az ősi prófécia

2015. augusztus 24. - Jasinka Ádám

 A TV2 őszi kínálatáról itt írtam és furcsa is volt, hogy ugyan lesznek a tévéadón csatornapremier sorozatok, de egy új, országos premier szériát sem tűznek képernyőre a legfontosabb televíziós szezonban. Most azonban kiderült, hogy a hétfői napot nagyon is átvariálják, ugyanis a hét első napján lesz adásban szeptember 7-től A Milliomos szakács című gasztro-vetélkedő, amelyet egy új sorozat, Az ősi prófécia követ.

 A leírás alapján az eredeti címén Dig egy olyan misztikus, rejtélyes, akció kalandsorozat, ami kicsit hasonlít Az elveszett ereklyék fosztogatóihoz, az Indiana Jones-filmekhez és a többi hasonló professzoros, ásatásos, mitológiakutató alkotáshoz, csak lesz benne egy kis misztikum és összeesküvés is. Ezzel engem már meg is szereztek nézőnek.

azosiprofecia.JPG

 Az ősi prófécia eseményei három történetszálon futnak. Az egyik a sarkvidéken, Norvégiában játszódik, ahol egy zsidó vallási közösség egy különleges borjú születését követi nyomon, majd az egyik közülük az állattal marad, míg az meg nem nő. A másik helyszíne az Amerikai Egyesült Államok, ahol egy szekta elzárva tart egy kisfiút, aki sosem látta még a külvilágot és nagy feladatok várnak rá. A harmadik pedig Izraelben játszódik, ahol egy kiégett FBI ügynök egy tolvaj után, majd pedig egy gyilkossági ügyben nyomoz. A három történetszál pedig szép lassan összefonódik.

 Az ősi prófécia készítői között megtaláljuk a Hősöket és az Érintést jegyző Tim Kringet és a Homeland-et, valamint annak izraeli eredetijét is készítő Gideon Raffot. A főbb szereplőket pedig többek között Jason Isaacs és Anne Heche alakítják. Az ősi prófécia premierje szeptember 7-én lesz a TV2-n.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása