Az RTL Klub előadóival indul a Sztárban sztár új évada

2015. augusztus 16. - Jasinka Ádám

 A magyar zenei piac ismertebb szereplői, azok akikkel tele vannak a bulvárlapok, női magazinok és a tévécsatornák különféle műsorai nagyrészt egy-egy adóhoz köthetőek. Az előadók ugyan pályájuk során vándorolnak egyik tévéről a másikra, ezért állandó, fix helye tényleg csak keveseknek van, viszont így is sokan vannak azok, akik neve azzal a műsorral forrt össze, amelyből igazán ismertek lettek.

sztarbansztar3holgyek.png

 A TV2 a Sztárban sztár első két évadát nagyon jól megcsinálta és szerintem magasan ez a legjobb saját gyártású műsoruk és a legsikeresebb is. Nem volt kérdés a brutálisan nézett második etap után, hogy lesz harmadik, az izgalmasabb inkább az volt, hogy vajon kiket sikerül majd leszerződtetni. A névsor még nem ismert teljesen, de aki jártas a hazai könnyűzenében, az az első ajánlók alapján kitalálhatja, kik lesznek az új évad versenyzői.

 A hölgyek mezőnyét Wolf Kati, Csobot Adél, a Nyári lányok (Nyári Alíz és Nyári Edit), Janza Kata, Tóth Gabi és Baby Gabi alkotja. A listában szereplő nevek közül Tóth Gabi az, aki a TV2-n, a Megasztárban tűnt fel és lett sikeres, de legutóbb az RTL Klub-on, az X-faktorban zsűrizett, a többiek Janza Kata és Baby Gabi kivételével pedig az X-faktorban versenyeztek és lettek sikeresek vagy futottak be újra. Janza Kata egyébként szintén köthető az RTL Klubhoz, hiszen a Barátok köztben ő alakítja Vili bácsi számító lányát.

 A férfi versenyzőkről nem tudni még semmit, viszont a hölgyek felhozatala nem tűnik rossznak, az ajánló pedig kifejezetten ötletes lett. Update A TV2 honlapján fent van a férfi versenyzőkről szóló videó is, amiben a maszkok olyan jól sikerültek, hogy alig lehet az egyes énekeseket felismerni. A harmadik évad férfi mezőnyét Csonka András, Gáspár Laci, Bebe, Rácz Gergő, Varga Győző és egy titokzatos hatodik alkotja, aki szerintem Peter Srámek a Rising Starból.

A kép forrása: tv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása