Jönnek A bura alatt legújabb epizódjai

2015. augusztus 10. - Jasinka Ádám

 A Stephen King azonos című regényéből készült sorozat első évada az Amerikai Egyesült Államokban sokakat meglepve lett a nyár legnézettebb és legkedveltebb televíziós programja, nem véletlenül kapott folytatást. A második évad azonban már nem vonzotta annyira a tévézőket, habár arra pont elegen nézték az új epizódokat, hogy berendeljék a harmadik szezont. A jelenleg is képernyőn levő évad viszont olyan kevés tévézőt érdekel, hogy nagy meglepetés lenne, ha készülne a sorozatból negyedik etap is.

 A bura alatt Magyarországon is jó rajtot vett, a reklám nélkül vetített premier korrekt nézettséget hozott, viszont a folytatásra csökkent az érdeklődés és emiatt is döntöttek vélhetően úgy a TV2-nél, hogy az új részeket már nem a főadón, hanem a PRO4-en tűzik műsorra. A harmadik évad így a másodikhoz hasonlóan szintén a TV2 Csoport férfias tematikájú kábelcsatornáján lesz látható, méghozzá augusztus 27-től.

aburaalatt.jpg

A kép forrása: PRO4 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása