Itt vannak a Nagypályások című sorozat magyar hangjai

2015. július 30. - Jasinka Ádám

 Az HBO három nyári újdonsága közül kettőhöz, a True Detective második évadához és a Krízisben című szitkomhoz már olvashattátok, hogy kik a szereplők magyar hangjai, most pedig annak a Nagypályásoknak a szinkronhangjait is megnézhetitek, mely sorozat az előző héten, pontosabban július 21-én debütált az HBO-n magyar nyelven.

nagypalyasok.jpg

 A True Detective és a Krízisben mellett a Nagypályások sem nélkülözi az ismert embereket, színészeket. Az amerikai futball világában elmerülő sorozat főszereplője Dwayne "The Rock" Johnson egy a profi sporttól visszavonult játékost alakít, aki tapasztalatát felhasználva megpróbálja terelgetni a feltörekvő tehetségeket. A Nagypályások a kritikák alapján nem egyértelműen vígjáték, mivel van benne annyi drámai elem, amitől inkább dramedy, mintsem színtiszta komédia. Ez persze nem probléma, a megfelelő arányban tökéletesen tud működni a szórakoztatás komolyabb témákkal is.

 A Nagypályások magyar változata az SDI Media Hungaryben készül, a szinkronrendező pedig Dezsőffy Rajz Katalin. A főszereplőnek, Dwayne Johnson-nak az a Galambos Péter kölcsönzi a hangját, aki talán a legtöbb alkalommal szólaltatta már őt meg magyarul. A stáblistáért köszönet az SDI Media Hungarynek!

Nagypályások (Ballers)

Dwayne Johnson - Galambos Péter
John David Washington - Szatory Dávid
Omar Benson Miller - Kálid Artúr
Donovan W. Carter - Welker Gábor
Troy Garity - Karácsonyi Zoltán
Jazmyn Simon - Botos Éva
London Brown - Fehér Tibor

Magyar szöveg: Tibély Krisztin
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása