Ők lesznek a Krízisben című sorozat magyar hangjai

2015. július 21. - Jasinka Ádám

 A magyar HBO az amerikai premierrel egy időben, hajnalban mutatta be nálunk is a True Detective, a Nagypályások és a Krízisben című sorozatokat, azonban egyik sem szinkronnal, hanem magyar felirattal került csak adásba. A népszerű krimisorozat második évadát viszonylag hamar adásra tűzték magyarul, azonban az új komédiákra viszonylag sokat kellett várniuk azoknak, akik nem tudnak vagy nem szeretnek felirattal, eredeti nyelven tévézni.

krizisben.jpg

 A Nagypályások ma, azaz július 21-én lesz látható először szinkronnal 21:00-kor az HBO-n, viszont a Krízisben című sorozatból egyelőre csak feliratosan kerülnek képernyőre az epizódok, a magyar nyelvű bemutató csupán szeptemberben lesz. Habár a premierre még várnunk kell, már megvan a szinkron szereposztása és az, hogy kik fognak a stábban dolgozni. Az eredeti címén The Brink két főszereplője, Jack Black és Tim Robbins sokak számára ismerős lehet. A két központi figura harmadmagával arra a feladatra vállalkozott ebben a történetben, hogy a maguk sajátos módján megakadályozzák a harmadik világháború kirobbanását.

 A főszereplő színészekhez a sok filmjük miatt jó pár magyar hangot megszokhattak a rutinos mozibajárók, tévézők vagy filmmániások, azonban ebben a szinkronban most számos meglepetés lesz. Az egyik, hogy Jack Black Crespo Rodrigo, Tim Robbins pedig Rosta Sándor hangján fog megszólalni. Ezek számomra csak azért tűnnek elsőre furcsa párosításnak, mivel a hozzájuk korábban hallott szinkronhangokhoz képest van azért némi differencia, de pont ezért kíváncsian is várom, hogyan fog szólni a két főszereplő. A stáblistáért köszönet a Mikroszinkronnak!

Krízisben (The Brink)

Jack Black - Crespo Rodrigo
Tim Robbins - Rosta Sándor
Pablo Schreiber - Karácsonyi Zoltán
Eric Ladin - Szabó Máté
Esai Morales - Czvetkó Sándor
Iqbal Theba - Horváth Gergely
Melanie Kannokada - Sipos Eszter
Bernard White - Fehér Péter

Magyar szöveg: Telek Zoltán
Hangmérnök: Hadfi Dezső
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Mázsár Gyula
Szinkronrendező: Kozma Mari

Forrás: Mikroszinkron
A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása