Kiderült, mikor kezd az Ezek megőrültek! új évada

2015. július 25. - Jasinka Ádám

 A TV2-nek újítania kell az idei őszi szezonban, mivel sem az év elején, sem most nyáron nem hoznak valami jó nézettséget. Az igaz ugyan, hogy a heti, drága showműsorok és Friderikusz Sándor műsora nyert az RTL Klub ellen, de hétköznap esténként nem igazán tudnak labdába rúgni, sőt az év legmelegebb hónapjaiban beérte őket az a Duna TV, ami lássuk be, nem a legfiatalosabb tévécsatorna, mégis képes versenyezni egy országos lefedettségű kereskedelmi adóval.

ezekmegorultek3.jpg

 Az egyik őszre tervezett műsor, amitől szerintem sokat várnak a TV2-nél az az Ezek megőrültek! lesz, ami hosszú szünet után tér vissza a képernyőre. A műsor nem csak modernebb arculatot, de egy új műsorvezetőt is kapott, ugyanis idén Majka társa nem Rákóczi Feri, hanem Till Attila lesz. A játékosok között lesznek újak és visszatérők is, így láthatjuk majd Baukó Évát, Aleska Diamondot, Varga Viktort, Cookyt, Sipos Tamást, LL. Juniort, Növényi Norbertet és többek között Bíró Icát is.

 Azt nem tudni még pontosan, hogy hány órakor lesznek láthatók az epizódok, de az már kiderült, hogy az új évad augusztus 31-én, hétfőn debütál majd.

FRISSÍTVE! A premier valóban augusztus 31-én lesz, mégpedig 20:05-kor, a Jóban rosszban aktuális epizódjai után. Az RTL Klub műsorrendjét még nem ismerjük, de nagy valószínűséggel az Éjjel-nappal Budapest lesz a celebes műsor ellenfele.

Forrás: VV Éva Facebook oldala
A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása