Gasztro-vetélkedőt készít a TV2

2015. július 14. - Jasinka Ádám

 Azt kifejezetten jó látni, hogy a TV2-nél is terveznek az őszre jó pár új műsort és visszahozzák a korábban már sikeres formátumokat, de az már kevésbé tetszik, hogy megint másolják az RTL Klubot. Igen, tudom hogy kicsi a piac és a biztosabb nyereség miatt fel kell ülni picit az aktuális hullámokra, de akkor is, egymás után bejelenteni két olyan műsort, amihez hasonló fut/futott/futni fog az RTL Klubon?

amilliomosszakacs.png

 A Kocka elsőre egy feldíszített 1 perc és nyersz! lesz, míg a másik újdonság, A Milliomos szakács egyértelműen A konyhafőnök sikereit próbálja meglovagolni, legyen ez a számomra még ismeretlen műsor bármilyen lebonyolítású is. A jelentkezésre felhívó ajánlóban szakácsokat, konyhai tapasztalattal rendelkező vagy csak egyszerűen a főzésben tehetséges embereket keresnek, akik egymillió forintért küzdhetnek meg, gondolom különféle ügyességi vagy egyéb feladatokban. A koncepcióról csak találgatni tudok, viszont nem hiszem, hogy A konyhafőnök másolata lesz, de maga a téma utánzása már korábban sem jött be a TV2-nek, elég csak A konyha ördögére gondolni, ami hiába volt gasztroműsor, nem tetszett meg igazán az embereknek.

 A Milliomos szakács, ha ügyesen szerkesztett vetélkedő lesz és nem versenyre épülő reality, mint A konyhafőnök, akkor akár jó is lehet, de nem értem, hogy miért kell ennyire direkt módon másolni, ha pedig nem erről van szó, akkor legalább ügyesebben kellene tálalni, mert így úgy néz ki, hogy futnak az RTL Klub után és nem saját maguk szeretnének irányt szabni.

A kép forrása: tv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása