Ügyességi vetélkedővel újít a TV2

2015. július 11. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub nyári bejelentésdömpingje után a TV2 is felzárkózni látszik, mivel nemrégen derült ki, hogy újraindítják A 40 milliós játszmát, de most a korábbiaknál is magasabb, 50 millió forintos főnyereménnyel. Emellett ősszel új részekkel tér vissza a TV2-re az Ezek megőrültek! és az új évad pár szereplőjéről már lehullt a lepel. Azonban nem csak ezek lesznek a főszezonban a tévéadón, ugyanis érkezik az angol Cube című ügyességi vetélkedő is.

akocka.jpg

 A Kocka ha egyszerűen szeretném körbeírni, akkor lényegében az RTL Klub-on futó - és vélhetően ősszel visszatérő - 1 perc és nyersz! kicsit átlakított változata. A lényege, hogy a játékosokat a nézőtér közepén elhelyezett kockába zárják, ahol különféle, elsőre egyszerűnek tűnő ügyességi feladatokat kell megoldaniuk. A részletes játékszabályzatot nem ismerem, lehet hogy el is fognak térni az eredeti brit verziótól, de így elsőre, látatlanul nem tűnik valami nagy dobásnak, főként úgy, hogy egy hasonló vetélkedőt már sikerre vitt a konkurencia. Az esélyt persze megkapja a műsor, nem ítélem meg elsőre, de benyomásai lehetnek az embernek, ugye.

 A műsorvezetőt egyelőre nem jelentették be és azt sem, hogy napi vagy heti lesz-e, de gyaníthatóan Az 50 milliós játszma után fogják adásba tűzni. A műsorra erre a linkre kattintva lehet jelentkezni.

A kép forrása: The Cube Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása