A celebek újra megőrülnek a TV2-n

2015. július 10. - Jasinka Ádám

 A TV2 idén nyáron nézettségét tekintve kifejezetten rossz helyzetben van és sajnos nem csak az év legmelegebb hónapjaiban, de tavasszal sem tudtak igazán nagyot alkotni. A Rising Star és Az ének iskolája ugyan átmenetileg kihúzta a tévéadót a gödörből, de sajnos még mindig nem tudtak teljesen kimászni abból a mélységből, ahová saját magukat lökték. Az év első felének egyetlen értékelhető TV2-s műsora az Összezárva Friderikusszal volt, amiből lesz is új évad, de a vasárnapokat leszámítva nem igazán tudtak labdába rúgni.

ezekmegorultek2.jpg

 A tévécsatorna nyara az ismétlések miatt egyenesen katasztrófa, nem elég, hogy nem tudnak versenyezni a főműsoridőben az RTL Klubbal, de olyannyira kevesen nézik például az Irigy Hónaljmirigy Show már leadott epizódjait, hogy a Duna TV is befogta a TV2-t a Cool TV és a Film+ mellett. Az őszt viszont meg fogják nyomni és rá is férne a TV2-re hétköznap esténként is a siker, mivel az RTL Klub nevezetű gépezet nem lesz kíméletes.

 Az egyik újdonság a TV2-n ősszel az Ezek megőrültek! új évada lesz, aminek a forgatását a jövő héten kezdik. A műsorvezetők kiléte egyelőre nem publikus, de nem lenne nagy meglepetés, hogy megtartanák az előző szezonok párosát, Rákóczi Ferit és Majkát. A Blikk mai számában lerántotta a leplet pár, az ősszel képernyőre kerülő részekben szereplő játékosról. A legutóbb az RTL Klub műsorában, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szereplő Aleska Diamond, valamint a később a ValóVilág kísérőműsorát is vezető Baukó Éva is a TV2-n tér vissza Bíró Ica, Varga Viktor és többek között Cooky társaságában.

 Az Ezek megőrültek! szerintem egy jó műsor, én jól szórakoztam rajta és remélem, hogy a TV2-nek ezzel végre szerencséje lesz.

A kép forrása: supertv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása