A zenés Vacsoracsata lesz az RTL legújabb műsora

2015. július 02. - Jasinka Ádám

 Az RTL őszre tervezett új, saját gyártásait nem tudom, már hányadszor listáznám, ha most, ebben a cikkben is megtenném, de az biztos, hogy lassan külön gyűjtőbejegyzés után kiált ez a téma, mivel folyamatosan jelentik be az újabbnál újabb formátumokat. Az RTL-nél a napi műsorokban láthatják a sikeres őszi szezon kulcsát, mivel lesz főzős, párkeresős és ügyességi vetélkedőjük, most pedig elárulták, hogy egy a Vacsoracsatához nagyon hasonló, ám nem főzés, hanem buliközpontú realityt is indítanak.

partyzanok.jpg

 A Partyzánok hétköznap esténként lesz adásban heti öt versenyzővel az RTLII-n, akik hasonlóan a Vacsoracsatához egymást váltva fogják vendégül látni a játékostársaikat. Azonban most nem vacsorát fognak adni, hanem a saját ízlésüknek megfelelő bulit, klubkoncertet, amit tarthatnak a lakásukban, szabadtéren vagy szórakozóhelyen is.

 A műsor különlegessége, hogy a világon még sehol sem mutatták be, ugyanis az alapot egy eddig csak papíron létező török formátum adja, amit az RTL csapata vihet először képernyőre. A Partyzánokra már lehet jelentkezni, aki meg szeretné mutatni, hogy mekkora partyarc és milyen jó buliszervező, az kattintson ide.

A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása