Berendelték A konyhafőnök harmadik évadát

2015. május 13. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub-nál szerintem most kapcsoltak valami olyan fokozatra, amilyenre mostanában a Mercedes szokott a Formula 1-ben és csak annyit látunk, hogy két pislogás között már megint kört adtak a mezőny hátsó felének. A héten konkrétan lassan számon se lehet tartani, hogy hány újdonságról derül ki, hogy ősszel az RTL-képernyőin lesz, de azért próbájuk meg rendbe szedni a híreket, pletykákat.

akonyhafonoklogo.jpg

 Ami biztosan érkezik vagy legalábbis jelentkezésre buzdító ajánlókat adtak róla a tévében: Hungary's Got Talent, Válás (a cím nem biztos, de heti sorozat lesz, az egyik főszereplő Stohl András), 1 perc és nyersz!, Vigyél el! (új, párkereső műsor), Pimaszúr ottalszik (a SuperTV2-ről az RTLII-re költözik a műsor) és most berendelték A konyhafőnök harmadik évadát, ami nagyon úgy néz ki, hogy már ősszel új részekkel jelentkezik.

 Az első évad pazar nézettségét tavasszal a második etap már nem tudja megismételni és továbbra sem tud egymillió fölé menni, de ezekkel az eredményekkel is könnyen nyeri a műsorsávokat és úgy látszik, az RTL Klub-nak így is kell belőle a harmadik felvonás. Ez persze nem meglepő, a formátumban van kraft, csak lehet megérne egy változtatást ez a mostani, elnyújtott koncepció, de a zsűrihez, ha lehet, ne nyúljanak hozzá.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.05.13. 20:26:35

Sőt az Európa Ligát is megvették az RTL2-re. Ha valamely agyontőkésített magyar csapat bejut oda, akár még meg is érheti nekik. Egyébként nem sok értelme van.

Szerintem a heti sorozat is bukásra van ítélve a főadón. Az RTL2-n viszont siker lehet. Én oda tenném.

Jasinka Ádám 2015.05.13. 22:13:36

@Ördög Zoltán: A heti sorozatok jól hoznak. A Dr. Csont 18-49-ben az egyik legjobb, lesz új évada, azaz van utánpótlása az RTL Klub-nak, pláne, hogy egy évad hátrányuk van, amit be lehet hozni. A Castle korrekt számokat hoz, van itt is mit ledolgozni, a CSI: Miami helyszínelők helyére pedig jöhet majd A zöld íjász például vagy valamelyik újdonság.

Az RTLII-n is lehetnének sorozatok, szerintem A Homeland-ből lesznek új részek, illetve ki tudja, mik vannak a tévéadónál, amiket titkolnak egyelőre.

A futball pedig nem rossz szerintem, jó, nagyon sok embert nem fognak hozni, de a sportközvetítést sokan jobban szeretik a tévében követni, esemény jellege van egy sorozatot már inkább nem élőben néznek.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.05.13. 23:18:14

Ja bocsi, én a heti sorozaton az új magyar gyártású sorozatra gondoltam.

Az HBO-nak siker, de az előfizetősdi azért más szint.
A köztévés sorozatok számait meg az amerikaiakat látva, szerintem az RTL Klubon bukta lesz/lenne, míg az RTL2-n siker.

Az amerikai sorozatok meg azért neccesek, mert már van magyar AMC, FOX, Universal, Sony-adók stb. és ott fogják ezeket leadni. Ez persze inkább közép és hosszabb táv. De ez már látszik, és jelenleg is egyre többet ad az RTL2 és az STV2 is a főadók helyett. (Ezek persze a nézettség okán.)
süti beállítások módosítása